Dick Raat boeken?

Dick-Raat-boeken
icon-clock

Tijdsduur

Tijd in overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dick Raat boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dick Raat

Dick Raat is een enthousiaste professionele muzikant en artiest die zich al spelend en zingend tussen het publiek begeeft en zich moeiteloos aanpast aan haast elke denkbare situatie. Dick Raat is hierdoor breed inzetbaar voor de meest uiteenlopende gelegenheden waar kwaliteit in muzikaal entertainment gewenst is.

Boekingen Dick Raat

Goed geluid is heel belangrijk en bepalend voor een fijne sfeer. Dick werkt daarom alleen met de allerbeste geluidsapparatuur. Voor kleinere gezelschappen en/of locaties heeft Dick een prachtige mobiele versterker op wieltjes en werkend op een accu. In de andere gevallen wordt gewerkt met een geavanceerde geluidsinstallatie. Door middel van meerdere kleine boxen wordt het geluid mooi verspreid, zodat het voor iedereen aangenaam zal klinken en het nooit te hard zal zijn. Ook geen rondslingerende kabels, maar alles netjes voor elkaar.

Dick Raat is veelzijdig

Dick treedt al meer dan 20 jaar op als beroepsartiest en speelt op allerlei soorten feestelijke gelegenheden. Alle opgedane ervaringen zorgen ervoor dat hij zich als geen ander kan inleven en aanpassen. Ieder optreden streeft Dick naar de allerbeste muzikale invulling en daarnaast de gasten een lach en fijn gevoel mee te geven. Na al die jaren is het Dick meer dan duidelijk… hij wil iedereen volop laten genieten!

Kom in de stemming

Dick Raat boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dick Raat te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dick Raat wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dick Raat viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dick Raat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dick Raat boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dick Raat kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dick Raat boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!