Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken?

die super tolle schlagerschwestern boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Die Super Tolle Schlagerschwestern

Die Super Tolle Schlagerschwestern bestaan uit de gezellige zingende zusjes Gaby und Carina Coburg. Zij brengen heerlijke Deutsche Gemütlichkeit en vermaken het publiek op onnavolgbare wijze met bekende Duitstalige meezingers, uiteraard live gezongen!

Al hossend op krakers als ‘Fiesta Mexicana’ en ‘Blau blüht der Enzian’ of meedeinend op ‘Du’ en ‘Ein Bischen Frieden’ is deze act een absolute lust voor oog en oor. Deze zusjes geven gegarandeerd de perfecte sfeer aan uw evenement! Ook geven Die Super Tolle Schlagerschwestern jodelworkshops.

Boekingen Die Super Tolle Schlagerschwestern

Dit Duitstalige theatrale zangduo is inzetbaar als podiumact voor festivals, (bedrijfs)feesten, cafés, bars, discodancings en braderieën. Die Super Tolle Schlagerschwestern für jeder fest zu buchen!

Kom in de stemming

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Die Super Tolle Schlagerschwestern te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Die Super Tolle Schlagerschwestern wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Die Super Tolle Schlagerschwestern viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Die Super Tolle Schlagerschwestern online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Die Super Tolle Schlagerschwestern kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Die Super Tolle Schlagerschwestern boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!