Dj Fred Roulette boeken?

Dj-Fred-Roulette-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Fred Roulette boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Fred Roulette

DJ FRED ROULETTE draait als een malle!En dat bedoelen we letterlijk- en figuurlijk!Het enorme roulette-wiel vol muziekstijlen bepaalt het muzikale lot van de avond. Wordt het meezingen, of hakken, guilty pleasures of gitaren?Of komen er nog veel gekkere keuzes uit de goed gevulde platenkoffer van Fred Roulette?Opzwepend, spannend en muzikaal totaal onverantwoord.Samen met zijn assistente draait Fred je de avond door.Rien ne va plus…. en drrrrraaien maarrrr.

Boekingen Dj Fred Roulette

Een knallende 2 uur durende show met de interactieve DJ Fred Roulette. Aan de hand van zijn roulette-wiel kiest hij de muziekstijlen die aan bod komen. Natuurlijk worden er de nodige passende gifts en gadgets uitgedeeld, zoals lichtstaven, opblaas-instrumenten en andere sfeerverhogende givaways.De charmante assistente Nikita ondersteunt de DJ en verricht alle nodige hand en spandiensten, zoals draaien aan het wiel, giveaways uitdelen, en functioneel mooi zijn 😉Het Roulette-Wiel betaalt de muziekkeuze:Op basis van de ‘gedraaide’ muziekstijl, verrast Fred Roulette je met een blok van ca 10 minuten klappers uit dit genre.

Kom in de stemming

Dj Fred Roulette boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Fred Roulette te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Fred Roulette wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Fred Roulette viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Fred Roulette online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Fred Roulette boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Fred Roulette kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Fred Roulette boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!