Dj Michiel boeken?

dj michiel boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Michiel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Michiel

Dj-Michiel.nl (aka Blonde God / Allround topper eerste klas / De man die alles kan!) of gewoon M I C H I E L . ramt anno 2020 al 25 jaar plaatjes door de speakers door heel Nederland, maar ook ver daar buiten. Of het nu gaat om de nieuwste hitjes, het wat hardere werk of echte guilty pleasures, Michiel draait alles in een vloeiende mix aan elkaar! Erg cliché, maar geen feest als M I C H I E L niet is geweest.

Vanaf 1994 begint de carriere van Dj Michiel, als hij met een paar vrienden drive-in feestjes op school gaat verzorgen. Al snel zijn ze iedere vrijdag- en zaterdagavond volgeboekt. Ze blazen nieuw leven in het jongerencentrum van Voorschoten en Michiel krijgt daarnaast een vaste plek bij Route 44 in Wassenaar. In de winter van 2003 wordt Michiel resident Dj voor HET apres-ski café in Val Thorens, een geweldig avontuur!

Boekingen Dj Michiel

Na teurgkomst wordt hij direct ingehuurd als vaste Dj van Feestcafé Stampa in Leiden. Zijn talent blijft niet onopgemerkt en in 2006 wordt Dj Michiel de huis-dj van de Baja Beach Club in Rotterdam. Vanaf 2010 slaat Michiel een andere weg in om op meer verschillende locaties te kunnen draaien. Zo is hij nu zeer regelmatig achter de draaitafels te vinden bij Danzig (Den Haag) en HOME (Noordwijk). Daarnaast draait hij op vele feestweken en tal van andere feesten, zoals bruiloften en bedrijfsfeesten vaak ook in combinatie met bands.

Dj Michiel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Michiel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Michiel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Michiel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Michiel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Michiel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Michiel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Michiel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!