Dj Ronnie boeken?

Dj-Ronnie-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Ronnie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Ronnie

Dj Ronnie begon zijn carrière bij de radio en heeft na al die jaren op de radio gedraaid te hebben een perfecte microfoonstem gecreëerd die menig luisteraar prettig in het gehoor ligt. Vervolgens kwam hij in de jaren ‘80 en ‘90 bij de piraten Delta-Contact en Keizerstad Radio terecht. Luisteraars in de regio Zuid Oost Nederland kennen deze stations nog wel, daar heeft DJ Ronnie zijn basis gelegd. Later werd het allemaal professioneler en is hij in de jaren 90 bij Keizerstad Radio geëindigd, inmiddels een keurige lokale omroep voor de regio Gelderland.

Boekingen Dj Ronnie

Doordat hij steeds meer met Drive Inn Show werk van bovenstaande radiostations te maken kreeg, kwam zijn hart meer te liggen bij het vermaken van mensen d.m.v. entertainment en muziek. Zo ontstond het idee om zijn eigen Drive Inn Show op te richten. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een zeer professionele Discoshow met spectaculair licht en geluid. Naast zijn Drive Inn Show werk , is DJ Ronnie ook regelmatig te zien en te horen in diverse feestcafés en Discotheken. Inmiddels kennen ze hem in het buitenland ook. Zo heeft hij aan de Spaanse Costa (Blanes-2004), Frankrijk (Briancon 2005-gotchaapresskibar) en in de Oostenrijkse bergen (Hinterglem-2004+2005 & Serfaus-2003) zijn draaikunsten mogen vertonen.

Verkleedpartijen zijn geen uitzondering

DJ Ronnie die door het leven gaat als Drive Inn & Feest DJ Ronnie is een Allround DJ. Hij is en vriend van de microfoon, die met zijn enthousiasme en gedrevenheid van elk feest een succes maakt. Zijn attributenkoffer heeft hij altijd bij zich om zo, indien nodig, aan het feest nog een extra dimensie te geven. Zo zijn diverse verkleedpartijen geen uitzondering. De hoofddeksels, fluit of luchtgitaar worden door Ronnie veelvuldig gehanteerd.

Kom in de stemming

Dj Ronnie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Ronnie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Ronnie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Ronnie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Ronnie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Ronnie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Ronnie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Ronnie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!