Artiest selecteren op alfabet

Naffz-boeken

Naffz

Prijs op aanvraag

Nafthaly-Ramona-boeken

Nafthaly Ramona

Prijs op aanvraag

Neophyte-boeken

Neophyte

Prijs op aanvraag

nickelbass boeken

Nickelbass

€ 495,-

nicky louwers boeken

Nicky Louwers

Prijs op aanvraag

Nicky-Romero-boeken

Nicky Romero

Prijs op aanvraag

NinetyTwo-boeken

NinetyTwo

Prijs op aanvraag

Noise-Cartel-boeken

Noise Cartel

€ 595,-

Noisecontrollers-boeken

Noisecontrollers

Prijs op aanvraag

Now-Then-boeken

Now Then

€ 895,-

Ervaren en in alle stijlen

Veel van de Dj’s zijn heel allround. Dat betekent dat ze goed uit de voeten kunnen met disco, net als de hits uit de jaren 80 en ’90. En zoekt u naar house, trance, dance of een van de andere stijlen? Wij helpen u de DJ te vinden die daarin het best thuis is.

De Dj’s draaien de platen, warmen het publiek op of grijpen de microfoon en zetten de boel op stelten. Zo kiest u eenvoudig voor de diskjockey die precies past bij het feest dat u wilt geven. Dus viert u een verjaardag, een personeelsfeest of misschien een jubileum? Voor al die gelegenheden kennen wij de DJ die precies weet wat daarvoor nodig is.

DJ met drive-in show

Boek een DJ met een drive-in show, bijvoorbeeld als u zoekt naar een avond waarbij alle stijlen voorbij komen. Ze draaien de Top 40, nederlandstalig en natuurlijk de hits van weleer, om samen terug te gaan naar de 60’s, 70’s en andere populaire hitjaren.

DJ boeken en huren

Wilt u een DJ boeken of huren? Wij helpen u die in te huren, natuurlijk precies op de manier die u voor ogen heeft. Organiseert u een gezellig feest en zoekt u naar iemand die weet wat daarvoor nodig is? Wij zorgen ervoor dat u de beste DJ zal vinden.