Duo Cruzin boeken?

duo cruzin boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Duo Cruzin boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Duo Cruzin

“American influenced music with LIVE piano and Sing-a-Long entertainment”. Andy Dellenoy & Wendy Woop zijn twee heerlijke podiumbeesten. Andy zingt en speelt op zijn piano, en zangeres Wendy weet uw gasten als geen ander te entertainen. Een heerlijk duo waarbij het enthousiasme van het podium straalt.

Het repertoire is ‘American influenced Music’. Waarbij veel focus op de jaren ’50 en ’60, maar ook de huidige hits van bijvoorbeeld Avicii zullen zeker niet ontbreken. Eigenlijk is het tepertoire bijzonder breed, maar om in de stijl van de show te blijven zullen de grote American Classics zeker ten gehore worden gebracht. Zowel de piano, als de kleding is met een grote knipoog naar de jaren ’50, waardoor het duo Cruzin ook zeer goed als ’thema-show’ neergezet kan worden. Waarbij het repertoire natuurlijk passend gemaakt zal worden.

Boekingen Duo Cruzin

Het repertoire is bijzonder breed; daarom: and much more! Rockabilly – Sing-a-long classics – Country – Disco – Pop – Blues – Soul – Rock & Roll – Top 40 – Nederlandstalig and much more! Ik noem enkele artiesten die het muzikale duo ‘Cruzin’ kunnen vertolken; Jerry Lee Lewis, Brenda Lee, Jersey Boys, Elvis Presley, Johnny Cash, The Mavericks, Tina Turner, Temptations, Bruce Springsteen en zo nog veel meer…

Indien de situatie het toe laat mag het publiek bij het duo Cruzin verzoekjes aanvragen. Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie met het publiek. Wij delen op verzoek verzoekkaartjes uit aan het publiek.

Er wordt standaard gebruik gemaakt van een geluidsset die geschikt is tot ongeveer 350 personen. Voor kleine locaties zoals een terras, of tijdens een receptie, is er een kleine geluidsset beschikbaar zodat u niet ‘overdonderd’ wordt door een stapel geluidsboxen. Meer geluid is natuurlijk mogelijk, maar dat gaan we samen met u bespreken wanneer u Cruzin boekt. De benodigde geluidsset is namelijk sterk afhankelijk van het aantal gasten en de gebruikte locatie. Tevens hebben wij eigen podiumverlichting.

Duo Cruzin boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Duo Cruzin te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Duo Cruzin wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Duo Cruzin viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Duo Cruzin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Duo Cruzin boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Duo Cruzin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Duo Cruzin boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!