Dutch Diva’s boeken?

dutch divas boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dutch Diva boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dutch Diva’s

Twee fantastische zangeressen besloten in het voorjaar van 2000 om hun krachten te bundelen. De Dutch Diva’s waren geboren.

Marga Bult en Maggie McNeal bogen samen op een ongekend lange ervaring, waaronder zes keer deelname aan het Euro Songfestival, en dat is te merken ook! Hun spetterende show is samengesteld uit gekend wereldrepertoire en eigen stukken, overgoten met een hedendaagse muzikale saus, die gecreëerd werd door top arrangeurs, musici en producers.

Uniek is dat Marga en Sjoukje samen meer dan 50 hitnoteringen hebben gehad en dat hun entertainment ervaring schier eindeloos is. Solistisch maar ook frondladies bij Babe en Mouth & McNeal hebben zij all over the world concerten gegeven en shows verzorgt. Samen ontvingen de Divas in de loop der jaren meer dan 30 nationale en internationale onderscheidingen, getuigschriften en awards. Zij stonden met de groten der aarde op het toneel waaronder Julio Iglesias, Michael Jackson, Rod Steward, Shirley Bassey, Joe Cocker, Bette Middler, Sammy Davis jr., The Backstreet Boys, Jean “Toets” Tielemans, Johnny Logan, Gloria Estefan, Gilbert Becaud en Ed Sullivan.

Boekingen Dutch Diva’s

Als de Diva’s optreden dan verandert er iets in de zaal. De aandacht wordt vanaf de eerste minuut gegrepen en niet meer losgelaten totdat ’the party’ over is. Door hun unieke samenwerking zijn de dames trendsetters en dat schept verplichtingen. Sjoukje en Marga voldoen, avond aan aovnd aan die verplichting en maken de verwachtingen, van welk publiek en in welke ambiance dan ook, altijd weer voor meer dan 100% waar!

Een lange lijst van sympathie betuigingen van opdrachtgevers is daar het plezierige en door de Diva’s zeer gewaardeerde bewijs van.

Kom in de stemming

Dutch Diva’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dutch Diva te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dutch Diva wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dutch Diva viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dutch Diva online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dutch Diva boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dutch Diva kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dutch Diva boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!