Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken?

frank anthony calling elvis boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 of 1 x 90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. backline, excl. techniek / licht / geluid

icon-notice

Opmerking

Elvis Presley Tribute

Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frank Anthony ft. Calling Elvis

“INSPIRED BY THE KING” is de titel van het thema waarmee Frank Anthony al meer dan 30 jaar met groot succes de nationale en internationale podia betreedt. Als sound- en look-a-like verscheen de Nederlandse Elvis in verschillende televisieprogramma’s bij o.a. Ivo Niehe, Catherine (RTL 4), Ushi & Van Dijk (SBS 6) en diverse keren in de televisiecommercials van Holland Casino.

Frank Anthony is de énige Elvis-imitator wereldwijd die met Junkie XL de hitsingle ‘A Little Less Concersation’ in 2002 ten gehore bracht in het radioprogramma Stenders Vroeg (3FM).

Uitnodiging van concerten

Naar aanleiding van de 25e sterfdag van The King op 16 augustus 2002, werd een speciaal herinneringsconcert gegeven tijdens het LOWLANDS festival. Voorafgaand aan zijn theatertour langs meer dan twintig Nederlandse theaters in 2003 en 2004, ontving Frank Anthony wederom een uitnodiging om een concert te geven op het prestigieuze LOWLANDS festival in 2003. Diverse festivals kwamen spoedig met uitnodigingen zoals DAUWPOP 2005, PAASPOP 2006 en NIJMEEGSE VIERDAAGSE FEESTEN 2006/2009.

Ter viering van ‘Elvis 35th Anniversary’ in 2008 werd Frank Anthony gevraagd voor een ALOHA FROM HAWAII – 1973 concert in de sfeervolle Maaspoorthal in Den Bosch met een orkest bestaande uit 50 musici.

Boekingen Frank Anthony ft. Calling Elvis

Frank Anthony is een populaire artiest binnen het BN-ers circuit. Naast concerten met Trijntje Oosterhuis en Roel van Velzen deed hij zijn performance op de bruiloft van Reinout Oerlemans en Danielle Overgaag.

Ook in het buitenland, waaronder de Verenigde Staten, Thailand, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Italië heeft Frank Anthony meer aan populariteit gewonnen door zijn ‘outstanding performances’.

Kom in de stemming

Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank Anthony ft. Calling Elvis te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank Anthony ft. Calling Elvis wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frank Anthony ft. Calling Elvis viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frank Anthony ft. Calling Elvis online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frank Anthony ft. Calling Elvis kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frank Anthony ft. Calling Elvis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!