Frank den Hollander en Alina Kiers boeken?

frank den hollander en alina kiers boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 10 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Frank den Hollander en Alina Kiers

Deze twee leden van de in het Noorden van Nederland wereldberoemde cabaretgroep ‘De Bende van Baflo Bill’ hebben de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als zeer goed op elkaar ingespeeld duo. Dat elke bijeenkomst net dat beetje meerwaarde kan geven. Dat ervoor zorgt dat de deelnemers nog jaren over die gebeurtenis spreken!

Alina Kiers en Frank den Hollander spelen al sinds 1987 samen. In dat jaar waren ze het directeursechtpaar van Circus Sjaak Spier, de succesvolle voorstelling van het varende gezelschap Theater te Water. Een jaar later begonnen ze samen met Peter de Haan het succesvolle trio De Bende van Baflo Bill, dat tot en met hun laatste voorstelling van hun laatste programma (juni ’98) overal in het Noorden van het land 10 jaar lang overvolle (schouwburg)zalen trok.

Alina Kiers

Alina Kiers was als actrice betrokken bij een groot aantal professionele theater- en TV-produkties. Zij presenteert wekelijks een radioprogramma bij Radio Noord, doet ad-hoc TV-werk en verzorgt ook de presentatie van bedrijfsavonden, festivals etc.

Frank den Hollander

Frank den ollander begon zijn cabaretcarrière 20 jaar geleden in het duo Rooie Rinus & Pé Daalemmer. Nu presenteert hij wekelijks een programma op TV-Noord, schrijft colums, presenteert avonden en treedt natuurlijk op met Alina Kiers, met wie hij sinds enkele jaren korte, humoristische acts brengt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals:

…een congres, dat na de zoveelste monotome voordracht, dreigt in te dutten…
…een symposium dat snakt naar een opfrisser…
…een openingshandeling die maar niet leuk wil worden…
…een bruiloft waar niks gebeurt..

Kom in de stemming

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Frank den Hollander en Alina Kiers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Frank den Hollander en Alina Kiers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Frank den Hollander en Alina Kiers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Frank den Hollander en Alina Kiers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Frank den Hollander en Alina Kiers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Frank den Hollander en Alina Kiers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!