Franky Rizardo boeken?

Franky-Rizardo-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Franky Rizardo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Franky Rizardo

Jong en getalenteerde deejay / producer Franky Rizardo is al een bekende naam in de internationale dance-scene. Zijn tracks worden al uitgebracht op labels als Fame Recordings, Funktion Recordings (Chicago) en Spinnin ‘Records!

Commercial voor Samsung

Zijn tracks worden volledig ondersteund door alle grote spelers in de scene zoals Mark Knight, Fedde le Grand en Erick E. Een van zijn tracks “Funky Noise” uitgebracht op Fame Recordings heeft een # 2 plek bereikt in de Belgische dance charts, is op volledige steun van alle radiostations en hoge noteringen in alle internationale dance charts. De track wordt nu gebruikt in een commercial voor Samsung!

Boekingen Franky Rizardo

Franky Rizardo speelt in alle grote clubs door heel Nederland. Als eigenaar en oprichter van zijn eigen label Rizardo Records ziet de toekomst er rooskleurig uit. Het Rizardo-geluid zal binnenkort door je luidsprekers klinken …

Kom in de stemming

Franky Rizardo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Franky Rizardo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Franky Rizardo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Franky Rizardo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Franky Rizardo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Franky Rizardo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Franky Rizardo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Franky Rizardo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!