Freddy Marcus boeken?

freddy marcus boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Freddy Marcus boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Freddy Marcus

Freddy Marcus lijkt zo uit het beroemde 70ér jaren Schlagerfestival van Harry Thomas weggelopen te zijn. Deze sympathieke Duitser, met zijn ontwapenende lach. Hij neemt u mee op ‘eine Sehnsuchtreise’ naar de tijd van de gouden Schlagers. Ein Festival Der Liebe, Rote Rosen, Rosamunde, Fiesta Mexicana, Teure Heimat, Du, noem maar op.. Ze komen allemaal voorbij!

Wie onze Freddy Marcus hoort, voelt zich weer helemaal jong en verliefd.. Duur van de act? (ruim) een half uur. Freddy Marcus is een muzikale creatie van zanger/entertainer Reginald Peene, één van Zeelands topartiesten.

Reginald timmert al diverse jaren aan de muzikale weg en is een graag geziene gast op menig feest. Zowel regionaal als landelijk heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Zo was hij bijvoorbeeld de afgelopen jaren het muzikale gezicht in Nederland van het bekende zuid Duitse biermerk Erdinger. Hij zingt dan ook graag in het Duits, of het nu als foute skileraar is of als charmante Schlagerzanger. Als jongetje werd bij hem thuis veel naar de bekende Duitstalige muziekprogramma’s gekeken op ARD en ZDF, dus Reginald kreeg de liefde voor het Duitse levenslied met de paplepel ingegoten en beschikt over een prima kennis van de muziek en artiesten uit die tijd.

Boekingen Freddy Marcus

Nu de Duitse Schlager aan een voorzichte revival bezig is en de Oktoberfeesten Nederland veroveren, heeft Reginald de kans gegrepen om dit keer zelf zo’n ‘Duitse artiest’ te zijn. Behalve over een uitstekende stem beschikt Reginald ook over het vermogen om het publiek volledig naar zijn hand te zetten.

Zang en entertainment zijn voor hem onlosmakelijk met elkaar verbonde. Prettige bijkomstigheid voor deze act als dat Reginald qua oorsprong voor een kwart Duits is en dus vloeiend Duits spreekt, waardoor de act, weliswaar met een knipoog, dusdanig “echt” overkomt dat mensen na afloop hem steevast in het Duits aanspreken. Kortom, Freddy Marcus brengt u melancholie en feest inéén!

Kom in de stemming

Freddy Marcus boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Freddy Marcus te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Freddy Marcus wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Freddy Marcus viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Freddy Marcus online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Freddy Marcus boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Freddy Marcus kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Freddy Marcus boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!