Gang is Alles boeken?

gang is alles boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Gang is Alles boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gang is Alles

Het is het najaar van 1993, één van de Amelander dorpsfeesten is in volle gang. En soms heb je niet veel meer nodig dan dat, een biertje en een praatje in een feesttent, om tot de beste ideeën te komen. Bijvoorbeeld het idee om een nieuwe band te beginnen.

De plannen die in dat najaar voorzichtig tot stand komen, hebben nog even tijd nodig om te rijpen, maar in 1994 worden spijkers met koppen geslagen en richten Taryadi Boelens en Daniël Metz ‘Gang is Alles’ op. De Amelander band bestaat daarnaast uit Martijn Boelens en Heru Metz. Het snelle repertoire met veel eigen nummers, de geluiden uit een oud, stoffig accordeonnetje van Daniël en het hoge feestgehalte, maken dat delink met de muziek van Rowwen Heze snel is gelegd. Het brengt de jongens op podia in uiteenlopende zalen, tenten en kroegen. Eerst op het eiland, maar niet veel later zijn ook optredens aan de wal steeds vaker regel dan uitzondering.

Voorprogramma van Rowwen Heze en Jovink en de Voederbietels

De populariteit van Rowwen Heze stijgt tot grote hoogten en Gang is Alles is regelmatig bij concerten van de band wat indruk maakt, want niet veel later worden ze gevraagd om in het voorprogramma van de Limburgers te spelen. Het wordt een groot succes waar nog meer optredens en bijzondere aanvragen uit voortkomen. Zo belanden ze ook in het voorprogramma van Jovink en de Voederbietels.

Na zeven jaren vol hoogtepunten, waaronder een eigen album, besluiten Martijn en Heru de band te verlaten. Hun opvolgers zijn Gerjan den Hartogh en William Beijaard. Zij worden in rap tempo (want gang is tenslotte alles) klaargestoomd voor grote optredens. Met de komst van de nieuwe bandleden, krijgt ook het repertoire een kleine metamorfose. De Rowwen Heze-stijl wordt aangevuld met andere genres. Het resultaat: meer nummers, meer variatie, maar nog steeds op een geheel eigen manier gebracht.

Boekingen Gang is Alles

Het succes gaat onverminderd door en de agenda van Gang is Alles blijft druk bezet. Ondertussen worden opleidingen afgerond, nieuwe banen volgen en soms zelfs verhuizingen naar de vaste wal. De individuele agenda’s zijn steeds moeilijker te combineren met die van de band en in 2008 wordt besloten om te stoppen. Daniël, een podiumdier pur sang, blijft samen met William optreden. Van Hollum tot Haarlem en van Buren tot Broeksterwoude weten de twee mensenmassa’s mee te laten zingen en feest te laten vieren. Nog steeds speelt het accordeon, inmiddels staat er een heel arsenaal in de kast, een belangrijke rol. Het enige dat al die jaren ontbreekt is een officiële bandnaam.

Omdat de uitspraak ‘Gang is Alles’ nog steeds perfect past bij de energieke optredens vol meezingers en dansbare nummers, besluit Daniël, met goedvinden van de vroegere bandleden, in 2016 de oude naam weer in ere te herstellen. De samenstelling is dan misschien gewijzigd, maar Gang is Alles zorgt nog steeds voor één groot feest. En dat zal nooit veranderen.

Kom in de stemming

Gang is Alles boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gang is Alles te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gang is Alles wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gang is Alles viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gang is Alles online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gang is Alles boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gang is Alles kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gang is Alles boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!