Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken?

gerritje grijpgraag en de beesten zwarte piet boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet

Gerritje Grijpgraag heeft een onschuldige, gezellige drang om naar alles te grijpen. Hij kijkt in tassen. Hij duwt zijn kop in winkelmandjes. Met zijn vrolijke, onschuldige uitstraling weet hij ook de kleintjes voor zich te winnen.Maar soms wint zijn onweerstaanbare nieuwsgierigheid het van zijn onschuld. Het kost Beesten Piet dan heel veel moeite Gerritje weer te temmen. Gerritje en de Beesten Piet vormen een bijzondere attractie.

Harrie de Haan beschikt over een boeren nieuwsgierigheid. Hij wil gewoon weten wat iedereen gekocht heeft en maakt graag tassen open. Maar hij blijft altijd heel beleefd. Het winkelende publiek stelt het duo Harrie & Bennie de Boeren Piet bijzonder op prijs.

Boekingen Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet

Afhankelijk van de drukte op de boerderij, kan Bennie de Boeren Piet ook zijn vrouw Bertha de Boeren Piet sturen.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Gerritje Grijpgraag en de Beesten Zwarte Piet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!