Guus Bok Liveband boeken?

guus bok liveband boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Guus Bok Liveband boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Guus Bok

Guus Bok staat als artiest bekend om zijn showmanschap, muzikaliteit en enthousiasme. Samen met vaste tekstschrijver Rico Hop maakt hij aanstekelijke, maar ook ontroerende Nederlandstalige Pop/Rock muziek. Met zijn band is Guus Bok de vaste huisband bij Fox Sports. Een concert bevat zowel eigen werk als de tofste Nederpop liedjes met een ‘Guus Bok’ jasje.

Geboren entertainer

Guus Bok wordt op 2 augustus geboren in Ridderkerk. Één broer gaat hem voor, twee zouden volgen. Van de vier jongens is Guus de enige met buitengewone interesse in muziek. Bij gebrek aan een drumstel slaat hij als kleine jongen hartstochtelijk met pollepels op potten en pannen. Als hij op de middelbare school geregeld achter een echt drumstel kruipt en enthousiast meezingt, vraagt zijn muziekleraar om zijn drumsticks neer te leggen. ‘Jij gaat zingen’, spreekt hij Guus vastberaden toe. Niet veel later vertolkt Guus de hoofdrol in de musicals ‘Joseph’ en ‘Hair’ ter afsluiting van zijn schooltijd.

Tijdens en na opleiding speelt hij als zanger/acteur

Tijdens zijn opleiding Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam speelt Guus in diverse musicals en schrijft, organiseert en regisseert hij kindervoorstellingen. Na een avontuur bij het televisieprogramma ‘Op Zoek Naar Joseph’ waarin hij het ver schopt, auditeerde Guus voor de muziektheater academie van het conservatorium Codarts Rotterdam. Tijdens en na deze opleiding speelt hij als zanger/acteur in musicals als ‘Soldaat van Oranje’, ‘Home Again’ en ‘Kiss me Kate’. Maar hoe leuk hij musicals ook vindt, hij is zijn echte droom nooit vergeten: popster worden.

Guus en Rico vormen gouden duo

Even daarvoor besluit Rico Hop, tijdens het staren naar een computerscherm in een logistiek kantoor om het roer volledig om te gooien. Vanaf dat moment pakt Hop de pen op en zet zijn rijke fantasie om in teksten. Hij schrijft de boeken ‘Hier Is De Post!’ en ‘Hier Is Méér Post!’ met een gezamenlijke oplage van meer dan 75.000 exemplaren. Daarnaast schrijft hij tientallen liedteksten voor Guus. Guus en Rico vormen een sterk team in brede zin: samen schrijven ze liedjes, verzinnen ze originele concepten voor videoclips, verzorgen ze de producties en behelzen ze de gehele organisatie.

Boekingen Guus Bok

De gezamenlijke droom van Guus Bok en Rico Hop gloort aan de horizon. In korte tijd haalt Guus de landelijke radio en televisie met zijn catchy liedjes en videoclips van o.a. ‘Nadien’, ‘Op Het Strand’ en ‘Hou Je Nog Van Mij’. Dit voetbalseizoen is de Guus Bok Liveband de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ van Fox Sports.

Kom in de stemming

Guus Bok Liveband boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Guus Bok Liveband te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Guus Bok Liveband wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Guus Bok Liveband viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Guus Bok Liveband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Guus Bok Liveband boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Guus Bok Liveband kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Guus Bok Liveband boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!