Henkie boeken?

henkie boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

Henkie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Henkie

Henkie, een grote persoonlijkheid uit het zonnige en de ander dag regenachtige Elst. Henkie, een zakenman van formaat, die graag terugdenkt aan de tijden dat hij probeerde een fietsenhandel op te bouwen in het grote Texas. Maar ja, zoals te verwachten was kon de Texaner geen afstand doen van zijn paard. De reis ging verder, in Tokio kwam hij met zijn eigen fietsmerk op de markt; ‘DE HENKIETENKIE’, een oerdegelijke fiets. Maar ook dit verhaal lukte niet helemaal. Nu, terug in Elst, na een drukke werkdag, waar hij de gehele dag in een auto zit, geniet hij van zijn hobby namelijk: FIETSEN KIJKEN. Zittend op een bankje in het centrum van de stad geniet Henkie van het ratelende geluid van voorbijkomende fietsers. De loszittende steentjes in het wegdek vormen samen met de loszittende delen aan de fietsen het eenmalige geluid waar Henkie zo ontzettend van kan genieten. Bij deze hobby kan het gebeuren dat er persoonlijke contacten ontstaan. Het bleef niet alleen bij het voorbij fietsen, er ontstonden persoonlijke intensieve gesprekken.

Boekingen Henkie

Wie kent het niet, de praatjes over het weer en nog meer van zulke diepgaande thema’s. Een van die persoonlijke contacten is Piet, Piet is de man die de fiets van de vader van Henkie heeft gekocht, nadat hij deze bij de plaatselijke fietsenmaker te koop had aangeboden en het besluit nam om zijn oude fiets in te ruilen voor een sportieve scooter. Zo bleef het voor Henkie toch nog mogelijk om van de oude fiets te genieten. Maar ook met een oude fiets is het een keer afgelopen, steeds meer delen gingen verloren op de hobbelige weg in Elst. Zittend op zijn bankje besloot Henkie om over al deze verloren onderdelen een lied te maken. Het grootste probleem was om een passende band van hoogste kwaliteit te vinden, die ook in staat zou

Lief Klein Konijntje

zijn de enige echt fiets promotie tour te begeleiden. Dit is dus niet gelukt. Wel is het Henkie gelukt om het 3 akkoorden schema op zijn gitaar zo aan te passen dat het een genot is voor jong en oud om mee te zingen met Henkie op zijn gitaar. In plaats van een live-band is er gekozen voor een cassette band. (Ook Henkie gaat met de tijd mee)

Henkie is te boeken als soloartiest (Gitaar) met bankstel en schemerlamp, maar ook met een band (Cassetteband). Tijdens de optredens is het mogelijk om persoonlijke fietsdelen te laten signeren. Verder zijn er persoonlijke fietsdelen te koop. ( Gevonden in de buurt van het bankje in Elst).

Kom in de stemming

Henkie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Henkie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Henkie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Henkie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Henkie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Henkie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Henkie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Henkie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!