Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken?

hippe pieten sinterklaasshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Hippe Pieten Sinterklaasshow

De Hippe Pieten en Sinterklaas vermaken al een aantal jaren jong en oud tijdens intochten en in het theater. Ook bij bedrijven komen zij graag langs om alle kinderen en ouders te vermaken.

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow zijn de Hippe Pieten een groot feest voor Sinterklaas aan het voorbereiden. Bakkers Piet bakt een grote pepernotentaart in zijn keuken. Zing Piet mag hem daarbij één keer meehelpen. Bakkers Piet legt haar uit hoe je een pepernotentaart kunt bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden…

Het gaat helemaal mis als de pepernotentaart in de kluis terecht komt en de zware deur van de kluis dichtvalt. De Hippe Pieten hebben nu geen pepernotentaart meer om van te smullen tijdens het grote feest voor Sinterklaas. Sinterklaas mag er niet achter komen dat de pepernotentaart in de kluis ligt.

Boekingen Hippe Pieten Sinterklaasshow

Hoe gaan we dit oplossen met de Hippe Pieten?
Zing Piet schakelt de hulp in van haar vriendje Hippe Piet. Samen met de kinderen proberen zij de kluisdeur te openen met dansen, zingen en bewegen. Zou het de Hippe Pieten samen met de kinderen lukken om de kluisdeur te openen of zou Sinterklaas erachter komen dat de pepernotentaart in de kluis ligt?

Graag Roetveeg Pieten in plaats van traditionele Zwarte Pieten?
Dat is bij dit programma geen enkel probleem. Geef bij de boeking door wat voor Pieten je graag wil hebben.

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Hippe Pieten Sinterklaasshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Hippe Pieten Sinterklaasshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Hippe Pieten Sinterklaasshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Hippe Pieten Sinterklaasshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Hippe Pieten Sinterklaasshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Hippe Pieten Sinterklaasshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!