Horrelhoef boeken?

horrelhoef boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Horrelhoef boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Horrelhoef

Horrelhoef is weer een prachtige straattheater act ontwikkeld en ontworpen door Richard, ook bekend van de act als Bulstronck, De Sprookjesstronk en Krakuul.

Welkom in de wereld van Horrelhoef en de Grobbelgmorken.
Terwijl de reusachtige Sprookjesstronken zich nog verwonderen over hun wonderbaarlijke ontstaan… zocht Horrelhoef tussen schimmige schaduwen naar een Grobbelgmork.

Boekingen Horrelhoef

Hij lokt de Gmork met een kristallen karaf gevuld met maanverlicht water. Wacht tot hij zich hierin kan spiegelen. Temt hem met drie magische karbonkels en plaatst deze op zijn helm.

Met zijn woelharen olijkheid knabbelt de Grobbelgmork nieuwsgierig aan argeloze passanten. Ook steekt hij het liefst zijn hoofd in iedere eet kraam of komt bij u schooien op het terras!

Een Grobbelgmork heeft een hoge aaibaarheidsfactor… maar wees waakzaam, het blijft onvoorspelbaar fabelgebroed!

Horrelhoef boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Horrelhoef te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Horrelhoef wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Horrelhoef viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Horrelhoef online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Horrelhoef boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Horrelhoef kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Horrelhoef boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!