Jennifer Cooke boeken?

jennifer cooke boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jennifer Cooke boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jennifer Cooke

Jennifer Cooke, een jonge dame, afkomstig van een gemengde Gambiaanse en Surinaamse afkomst. Geboren in 1986 in Amsterdam, groeide op in het centrum van Amsterdam waar ze het basisonderwijs volgde. Ze studeerde op 17-jarige leeftijd af aan de School of Artist. Het was toen dat Jennifer al haar tijd van de wereld aan muziek wijdde.

Ze had zichzelf blootgesteld aan alle vormen van activiteiten, zoals schrijven, opnemen en leren netwerken. Ze ontwikkelde zich in de muziekwereld maar deed het ook uitzonderlijk goed met een demo-dansgroep genaamd FDC. Ze trainde met hen sinds de leeftijd van 12, en de groep had zes jaar samen opgetreden waarin ze showcases deden voor een verscheidenheid aan nationale en internationale artiesten, waarvan sommigen zeer succesvolle internationale artiesten werden.

You Got It Goin’ On

In de periode van 2001 tot 2012 is er veel vooruitgang geboekt zoals het opnemen in professionele studio’s in Nederland, het opnemen en finaliseren van twee singles in Gambia, met een geweldige show in het voorprogramma van superster Youssou N’Dour (bekend van de hit “7 seconds” ft. Neneh Cherry) en Jennifer behaalde de titel voor Beste Vrouwelijke artiest overzee in The Gambian Talent Awards 2008. Als grote mijlpaal bracht Jennifer haar eerste officiële single uit genaamd ‘You Got It Goin On’ met internationaal succes. Dit nummer werd gespeeld door nr. 1 radiostations in verschillende landen zoals Engeland, Rusland en eindigden in de top 100. Gedurende deze periode (2009) verscheen het nummer ‘Permission Granted’ (geremixed door Ryan Marciano & Sunnery James) op het Dirty Dutch House vol. 1. De single eindigde in de top 100 (nr. 35) op Beatport.

In 2011 startte Jennifer een live repertoire en trad ze op samen met nationale en internationale artiesten als Alain Clark, Wolter Kroes, Leona Lewis, Kelly Rowland en Ruth Jacott! Naast haar live repertoire is Jennifer ook regelmatig te zien en te horen als vocaliste tijdens verschillende house evenementen. Als songwriter en zangeres heeft Jennifer gewerkt en werkt ze nog steeds als singer-songwriter samen met verschillende grote labels zoals Cloud9Music en Spinnin’ Records.

Boekingen Jennifer Cooke

Na een inspirerende reis naar India om betrokken te worden bij de stichting Stop Kindermisbruik, bracht Jennifer op 12 oktober 2011 haar eerste Nederlandse track uit genaamd ‘Ik zou niet weten hoe’. Met deze Nederlandse single probeert Jennifer geld op te halen voor meisjes in India, die worden gespaard door de stichting ‘Stop Kindermisbruik’ (Stichting Stop Kindermisbruik), om hoop en een beter leven te bieden.

In juni 2012 besloten Jennifer en haar team een publishing deal te tekenen met het prestigieuze dance label en uitgever ‘Cloud9Music’ als singer-songwriter. Samen met dit team zette Jennifer de volgende stap in haar stijgende carrière en werkt ze samen met nog meer getalenteerde nationale en internationale songwriters, zangers en producers.

Tegenwoordig treedt Jennifer Cooke enerzijds op als live podiumartiest met en zonder band met ene repertoire dat bestaat uit groovy tracks uit de jaren 80 tot nu (privéshows, Uitmarkt, festivals en ga zo maar door). Aan de andere kant treedt Jennifer op naast de grootste en meest groovy house dj’s met een uitstekende stem vol soul en passie op verschillende soorten evenementen (Festivals, Hed Kandi, Bloemendaal enz.).

“Alleen jij kunt je eigen dromen realiseren, je bent wat je gelooft…”

Kom in de stemming

Jennifer Cooke boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jennifer Cooke te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jennifer Cooke wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jennifer Cooke viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jennifer Cooke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jennifer Cooke boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jennifer Cooke kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jennifer Cooke boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!