Justin de Mari boeken?

justin de mari boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

House of Talent

Justin de Mari boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Justin de Mari

De zelfverzekerde Justin is niet op zijn mondje gevallen en vindt het belangrijk om er goed uit te zien. Als achttienjarige begon de hardwerkende Justin aan zijn hbo-opleiding Toegepaste Psychologie. Hij is echter vastberaden om zijn plekje te veroveren in de muziekwereld.

Justin de Mari is de zanger die sinds enkele weken in het House of Talent is komen wonen . De voormalig psychologie student heeft besloten om fulltime, onder het oog van de vele tv camera’s aan zijn dromen te werken en zich te gaan focussen op het schrijven en maken van muziek.

Boekingen Justin de Mari

Met Freddy Mercury als zijn grootte muzikale voorbeeld is Justin klaar om zijn stempel te drukken in de muziekwereld. Zijn eerste single ‘Without You’ werd meteen toegevoegd aan één van s ’werelds grootste Spotify Playlists, en dit verklaart zijn nog onontdekte klasse als performer en zanger.

Kom in de stemming

Justin de Mari boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Justin de Mari te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Justin de Mari wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Justin de Mari viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Justin de Mari online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Justin de Mari boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Justin de Mari kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Justin de Mari boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!