Kidz DJ School boeken?

kidz dj school boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. klein geluid

Kidz DJ School boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kidz DJ School

Welkom bij de Kidz-DJ School! Hier word je in een uur klaargestoomd om als echte DJ naar buiten te wandelen. Want wie wil er nou niet in de schoenen van de Kidz-DJ staan?

Waan jezelf een uur lang DJ!
Tijdens de workshop gaan we een uur lang alles uit de kast halen om de basisprincipes van het DJ’en onder de knie te krijgen.
We vertellen iets over de DJ-apparatuur en gaan natuurlijk een aantal superleuke oefeningen doen. Hierbij wordt er zowel klassikaal als individueel aandacht besteed aan de verschillende onderdelen die voorbij komen.

Boekingen Kidz DJ School

Onder begeleiding van de Kidz-DJ heb je de beschikking over twee hypermoderne draaitafels, een mengpaneel en een echte DJ-booth met geluid. Het feest kan beginnen!

• Matchen en mixen
• De Breakdown
• Dirty tricks 1 – scratchen
• Dirty tricks 2 – de backspin
• Raad de Plaat
• Beste entertainer-verkiezing

De Kidz-DJ School is gericht op groepen tot 20 kinderen. Voor grotere evenementen kan de groep in verschillende clusters worden ingedeeld en worden er dus meerder doorlopen gehouden.

Kidz DJ School boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kidz DJ School te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kidz DJ School wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kidz DJ School viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kidz DJ School online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kidz DJ School boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kidz DJ School kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kidz DJ School boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!