Kindershow Clown Babellos Pret Parade boeken?

kindershow clown babellos pret parade boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 200 personen

Kindershow Clown Babellos Pret Parade boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kindershow Clown Babellos Pret Parade

Clown Babello is al bijna 15 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze clownsshow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. U zou Clown Babello kunnen kennen van de vele optredens in het land en TV optredens bij o.a. Paul de Leeuw en RTL Late Night.

Zijn programma bestaat uit een aantal unieke acts. Zo is er een goochelshow, een draaiende borden act, een ballonnenfinale, meezing liedjes, en de sprekende pop Charley komt op bezoek en hij mag ook absoluut niet ontbreken bij deze interactieve show. Dit alles is amusement van de bovenste plank en door zijn snelle improvisaties is dit een show zoals u die nog nooit heeft gezien.

Boekingen Kindershow Clown Babellos Pret Parade

Deze show is geschikt voor o.a. feesttenten, winkelcentra, scholen, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaas feesten en is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid.

Kindershow Clown Babellos Pret Parade boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kindershow Clown Babellos Pret Parade te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kindershow Clown Babellos Pret Parade wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kindershow Clown Babellos Pret Parade viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kindershow Clown Babellos Pret Parade online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kindershow Clown Babellos Pret Parade boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kindershow Clown Babellos Pret Parade kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kindershow Clown Babellos Pret Parade boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected]nt.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!