KM boeken?

KM-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

KM boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie KM

Kaene Marica, afgekort KM, is een Haagse rapper die naam heeft gemaakt als ¼ deel van de rapformatie SFB. Het Haagse viertal kende vrijwel direct hun doorbraak met het nummer ‘Flexen’ en hun eerste album ‘Reset the Levels’. Vele grote successen volgden daarna. Van het behalen van een gouden status voor het album ‘77 nachten’ tot aan een platina status voor het album ‘Reset the Levels III’.

Eerste nummer 1-hit

Als de Benjamin van de groep heeft KM nu ook besloten om zijn vleugels uit te slaan en een solocarrière te starten. Zijn eerste zelfstandige nummer 1-hit behaalde KM door een succesvolle samenwerking met Bizzey en Frenna waaruit het nummer ‘Culo’ ontstond.

Samenwerkingen met binnenlandse collega artiesten

Bully, afkorting van Young Bull hoe KM door zijn naasten wordt genoemd, heeft het afgelopen jaar verschillende solosuccessen geboekt. ‘Young Patron’ kwam tot stand door een samenwerking met Chivv, voor ‘Mamacita’ dook KM in de studio met SFB-collega Frenna en Jonna Fraser. Beide tracks zijn talloze keren gestreamd en ‘Mamacita’ werd zelfs bekroond met een platina status. Naast de samenwerkingen met binnenlandse collega artiesten heeft KM inmiddels ook de internationale rappers Kater Karma uit Suriname en Rich Kalash uit Curaçao aan deze lijst mogen toevoegen. ‘Babylon’ bleek vooral in de nachtclubs in Nederland en in Curaçao erg succesvol. 

Boekingen KM

De rapper heeft 2020 afgetrapt met de track ‘I Dont Wanna Die’, een samenwerking met de opkomende artiest Jack. KM is, zoals het een echte Bull betaamd, gretig en van plan zich ook als soloartiest te vestigen in de Nederlandse muziekindustrie. Hij maakt lange dagen, en nachten, in de studio en dat belooft een hele hoop mooie projecten.

Kom in de stemming

KM boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om KM te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u KM wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met KM viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u KM online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

KM boeken

Dus bent u benieuwd hoe u KM kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

KM boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!