La Voix Changez boeken?

la voix changez boeken
icon-clock

Tijdsduur

10 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

La Voix Changez boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie La Voix Changez

La Voix Changez is een verbluffende en verbazingwekkende show! La Voix Changez is een creatie van all round singer/entertainer Sandy Kandau. In deze one-woman-show weet Sandy razendsnelle quick change magic te combineren met het live zingen van de laatste dance hits. In luttele seconden weet ze het ene prachtige jurkje te verwisselen voor een nog leukere, en iedere keer mag het resultaat er zijn.

De show La Voix Changez duurt ca. 10 minuten en kan overal en altijd worden uitgevoerd. Dus bedrijfsevenement of dansfeest, bij aanvang, als intermezzo of als finale, La Voix Changez is de ultieme act!

Boekingen La Voix Changez

Het repertoire bestaat uit eigen versies van o.a.:

 • Hello (Martin Solveigh)
 • Just Dance (Lady Gaga)
 • Sweet Dreams (Eurythmics)
 • La Isla Bonita (Gypsy version)
 • Mercy (Duffy)
 • At Last (Beyoncé)
 • Let’s Get Loud (Jennifer Lopez)

Benodigd speelvlak: 5 meter breed x 3 meter diep (bij voorkeur).
Tijdsduur: ca. 10 minuten

Kom in de stemming

La Voix Changez boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om La Voix Changez te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u La Voix Changez wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met La Voix Changez viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u La Voix Changez online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

La Voix Changez boeken

Dus bent u benieuwd hoe u La Voix Changez kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

La Voix Changez boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!