La Voix Changez X-Mas boeken?

la voix changez xmas boeken
icon-clock

Tijdsduur

10 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

La Voix Changez X-Mas boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie La Voix Changez X-Mas

Speciaal voor de kerstdagen is er een kerstversie beschikbaar van La Voix Changez! Met bekende songs als Last Christmas, Jinglebells, Winterwonderland et cetera zorgt Sandy Kandau ervoor dat uw kerst event een magisch tintje krijgt!!

In deze one woman show weet Sandy razendsnelle quick change magic te combineren met het live zingen van de laatste dance hits. In luttele seconden weet ze het ene prachtige jurkje te verwisselen voor een nog leukere, en iedere keer mag het resultaat er zijn…

Boekingen La Voix Changez X-Max

De show van La Voix Changez duurt ca. 10 minuten en kan overal en altijd worden uitgevoerd. Dus bedrijfsevenement, dansfeest, bij aanvang, als intermezzo of als finale, La Voix Changez is de ultieme act!

La Voix Changez X-Mas boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om La Voix Changez X-Mas te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u La Voix Changez X-Mas wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met La Voix Changez X-Mas viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u La Voix Changez X-Mas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

La Voix Changez X-Mas boeken

Dus bent u benieuwd hoe u La Voix Changez X-Mas kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

La Voix Changez X-Mas boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!