La Voix Magique boeken?

la voix magique boeken
icon-clock

Tijdsduur

20 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

La Voix Magique boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie La Voix Magique

Een prachtige zangeres, een geweldige stem, een verbluffend optreden met de snelste snelwisselingen ooit. Waar zij verschijnt, hangt magie in de lucht…

La Voix Magique is een prachtige, nieuwe en originele act die ongeveer 15 minuten duurt en geschikt is voor bijna elke gelegenheid. Als je op zoek bent naar een spectaculaire opening of opvallend intermezzo, dan is dit de perfecte show.

La Voix Magique is een unieke combinatie van zang, dans en magie… Mooie zangeres Sandy Kandau brengt je een zeer stijlvolle show. Ze zingt 100% live en zingt een mengeling van bekende nummers en slaagt erin om met elk nummer een totaal andere outfit te presenteren. Ze verandert deze kostuums letterlijk in slechts seconden!

Boekingen La Voix Magique

Haar prachtige stem gecombineerd met een perfecte choreografie en intrigerende magie maken deze voorstelling tot een zeer aantrekkelijk evenement.

Repertoire:
– Fever
– Don’t cry for me Argentina
– Goldfinger
– All that jazz
– Diamonds are a girl’s best friend
– New York, New York

Afmetingen podium: 5m breed x 3m diep (ongeveer)
Duur: 18 minuten

Kom in de stemming

La Voix Magique boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om La Voix Magique te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u La Voix Magique wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met La Voix Magique viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u La Voix Magique online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

La Voix Magique boeken

Dus bent u benieuwd hoe u La Voix Magique kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

La Voix Magique boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!