Lucas en Steve boeken?

Lucas-en-Steve-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Lucas en Steve boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lucas en Steve

Meeslepende beats, aanstekelijke melodieën en onstuitbare energie – dat is dj duo Lucas & Steve. Ze scoren hit na hit en hoewel hun geluid steeds vernieuwd, blijft één ding constant: hun onmiddellijk herkenbare positieve, energieke sound.

De grote doorbraak

Het was in 2010 dat de twee Nederlandse jongens Lucas en Steve besloten hun muzikale krachten te bundelen. Dit bleek meteen een gouden greep. Meerdere succesvolle singles werden via labels naar buiten gebracht, waarna hun grote doorbraak snel volgde in 2014 met de release van hun remixes van Red Carpets ‘Alright’ en Ruffnecks klassieke track ‘Everybody Be Somebody’. Hiermee trokken ze de aandacht van het publiek, maar ook van grote dj namen en platenlabels, wat geslaagde samenwerkingen als gevolg had. Datzelfde jaar nog tekenen Lucas & Steve een exclusief contract met het label Spinnin’ Records en MusicAllStars management. Talloze clubhits volgden van ‘You And I Know’ tot aan de track ‘Make It Right’, deze was goed voor hun eerste gouden plaat. En het begin van vele gouden knallers….

Van hit naar hit

Niet alleen de clubhits van de jongens bleken populair. In 2016 maakten Lucas & Steve samen met Sam Feldt dé zomerhit van 2016, ‘Summer On You’. Deze werd al snel bekroond met een gouden plaat en heeft inmiddels ruim 48 miljoen Spotify streams (and still counting). Met deze hit op zak, bleek het duo niet meer te stoppen. In 2017 pakte Lucas & Steve door en scoorden ze hit na hit met als uitsmijter in 2017 ‘Up Till Dawn (On The Move)’, dé zomerknaller waarmee Lucas & Steve alle records verbraken. De track stond wekenlang op nummer 2 in de Top 40, heeft op dit moment meer dan 26 miljoen streams op Spotify én is dubbel platina in Nederland. Hiernaast was het de meest gedraaide track op de Nederlandse radio in juli en augustus. In hetzelfde ritme pakte het duo door met de release van de track ‘Keep Your Head Up’. Deze werd meteen gebombardeerd tot Dancesmash op 538, Grandslam op SLAM en vloog de top40 in. Hun nieuwe track ‘You Don’t Have To Like It’ hebben ze net gedropt en is nu al hard onderweg om de zomerhit van 2018 te worden!

De wereld over

Lucas & Steve staan niet alleen bekend om de hits die ze scoren, maar ook om de aanstekelijke energieke shows die ze neerzetten. Dit blijft in het buitenland ook niet onopgemerkt: het duo gaat de hele wereld over waarbij ze het ene publiek na het andere omverblazen. Van EMF Music Festival (FR) tot aan Sziget (HU), Creamfields (UK) en natuurlijk meerdere thuiswedstrijden zoals The Flying Dutch en Amsterdam Music Festival. Als kers op de taart maakten Lucas & Steve in 2017 ook nog eens hun debuut op het mainstage van Tomorrowland (BE), het grootste dancefestival ter wereld. Daarnaast touren ze door Amerika, Azië en Zuid-Amerika, wat het duo onder andere bracht naar de parels van de Aziatische muziekscène zoals het grootste driedaagse Aziatische EDM-festival Sunburn in Goa en Sensation Jakarta.

Award winning duo

Het grote succes van Lucas & Steve wordt niet alleen door hun fanbase erkend, maar inmiddels ook door professionals uit de muziekindustrie. Zo is het duo afgelopen jaar genomineerd voor een MTV EMA, hebben ze een BUMA Award gewonnen en zijn ze bekroond met meerdere gouden en platina platen. In deze lijn van succes in hun jonge carrière is het dan ook niet geheel onverwachts dat Lucas & Steve het afgelopen jaar als hoogst Nederlands duo op #64 de DJ Mag Top 100 zijn binnengekomen.

Boekingen Lucas en Steve

Naast de live shows en hits die ze scoren, pakken de Dj’s in hetzelfde tempo door op andere gebieden binnen de muziek. Wat ooit begon als podcast, waarin ze hun favoriete muziek op een rijtje zetten, is inmiddels een eigen radioshow op 538 geworden: Skyline Sessions. Deze sessies zijn uitgegroeid tot een begrip in de industrie! Met een hoog aantal luisteraars in zowel het binnen- als het buitenland besloot het duo er in 2015 tijdens ADE een evenement aan te koppelen: Skyline Sessions. Deze verkocht direct uit en is inmiddels een succesvol terugkerend evenement. In 2018 breiden ze dit concept uit met hun allereerste Skyline College: een production masterclass waarbij Lucas & Steve een kijkje achter de schermen geven in alle ins en outs bij het maken van muziek.

Kom in de stemming

Lucas en Steve boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lucas en Steve te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lucas en Steve wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lucas en Steve viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lucas en Steve online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lucas en Steve boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lucas en Steve kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lucas en Steve boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!