Margriet Eshuijs boeken?

margriet eshuijs boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Margriet Eshuijs boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Margriet Eshuijs

De toekomst werd langzaam ontzichtbaar, maar de wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek in eneens was er die andere weg, was er “Journey”. En kwamen er nieuwe songs op het pad en kregen de oude een hele andere klank en kleur.

Margriet Eshuijs zingt en vertelt over de liedjes die zich aandiende tijdens haar “Journey” die zij maakt met haar hond Lola. Een wonderlijke verzameling intense liedjes. De jazzy vrolijkheid in Justin Timberlake’s “Can’t stop the feeling” en de melancholie in “Over the rainbow” uit the Wizzard of Oz verstrengeld met die unieke en bijzonder mooie liedjes die Maarten Peters voor haar schreef zoals “God is asleep” en “The shoadows of your heart”.

Boekingen Margriet Eshuijs

Ze begeleidt zichzelf op haar gitaren, keyboard, ukelele, accordeon, octaafgitaar en arrangeert de liedjes ter plekke met eigentijdse looping technieken en mooie geluidseffecten. Margriet laat de schoonheid van wat ze onderweg fotografeert zien in beeldcollages als decor. Een eigenzinnig programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met een Labrador.

Kom in de stemming

Margriet Eshuijs boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Margriet Eshuijs te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Margriet Eshuijs wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Margriet Eshuijs viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Margriet Eshuijs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Margriet Eshuijs boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Margriet Eshuijs kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Margriet Eshuijs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!