Marilyn Monroe Memory Monroe boeken?

memory monroe boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Memory Monroe Memory Monroe

Haar echte naam is Claudia van Etten en ze is zangeres, actrice en model. Toen ze in 2006 een vriendin verraste met haar act van Marilyn Monroe, had ze nooit gedacht dat ze slechts zes maanden later ‘Happy Birtyday’ zou zingen voor Dolce & Gabbana in Milaan. Haar missie in het leven is latijd geweest om mensen vreugde te brengen. Claudia’s leven is een prachtige mix van glamour en hard werken. Met haar nuchtere houding vindt ze altijd de juiste balans tussen de glitter en glamour van de showbusiness en gewoon “Claudia” zijn. Sinds deze eerste duik in de entertainmentbusiness creëert ze wereldwijd Marilyn-ervaringen. Ze is dankbaar voor alle kansen die ze heeft gehad om te schitteren in theater, op filmsets, op bedrijfsevenementen en meest recentelijk als een van “de 100” van de “Nederlandse tv-show All Together Now”.

Memory Monroe begon met het maken van een aangepaste tekst om voor de eerste keer op de verjaardag van Domenico Dolce te zingen in de brug van het nummer “Happy Birthday”: “bedankt Dolce en Gabbana; voor de wonderen die je ontwerpt, ze zijn als diamanten, niet als rhines, uw collecties en uw lijnen, ze laten vrouwen stralen, we danken u hartelijk..!”

Boekingen Marilyn Monroe Memory Monroe

Sindsdien heeft ze honderden teksten gemaakt die een persoonlijk tintje geven. Die extra persoonlijke aandacht, samen met haar geweldige uiterlijk en stem, maakt dat ze opvalt tussen de duizenden tribute-artiesten die over de hele wereld geboekt worden.

Het maken van de collectie jurken was een prachtig avontuur van Claudia en haar moeder. In 2013 gingen ze naar een unieke tentoonstelling in Praag waar ze konden zien hoe de jurken eigenlijk werden gemaakt en tot hun grote vreugde waren het exacte replica’s. De “Happy Birthday-jurk” is ook verfraaid met 7000 Swarovski kristallen.

Omdat haar moeder haar niet kon helpen met het maken van de jurken, vond Claudia een geweldige ontwerper genaamd Dennis Diem, die ook korsetten integreert zoals het orgigineel had. “Claudia is trots op Marilyn. Ze legt Marilyn feilloos vast in stem, gebaar en pin-up poses. Haar kostuums zijn ongelooflijk. We zijn dankbaar voor alle vreugde die ze ons geeft. Haar ‘familie’ bij Immortal Marilyn zal voor altijd van haar houden”.

Kom in de stemming

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marilyn Monroe Memory Monroe te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marilyn Monroe Memory Monroe wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marilyn Monroe Memory Monroe viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marilyn Monroe Memory Monroe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marilyn Monroe Memory Monroe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marilyn Monroe Memory Monroe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!