Marnix Emanuel boeken?

marnix emanuel boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Marnix Emanuel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marnix Emanuel

Wanneer een jongen van drie jaar oud, op een terrastafel klimt en het publiek entertaint met zijn eigen song en een denkbeeldige gitaa,r moet er iets bijzonders aan de hand zijn. Deze jongen, Marnix Emanuel, is geboren en getogen in hartje Amsterdam, als de oudste van vijf muzikale kinderen.

Muziek werd het middelpunt van zijn leven. Marnix begon met zingen en speelde hierbij gitaar en piano. Samen met zijn broers en zusje, jamde hij in de woonkamer van zijn ouderlijk huis. Hier begon Marnix ook met het schrijven van zijn eigen songs.

Door de jaren heen hebben verschillende artiesten hem geïnspireerd zoals: Freddie Mercury, Elvis Presley en Frank Sinatra.

Om zijn eigen sound te ontwikkelen, sloot Marnix zichzelf op in de Golden Love Music studio in Amsterdam. Hier creëerde en produceerde hij dag in dag uit zijn muziek. Na jarenlang hard werken en doorzetten, is er nu een prachtige collectie van popsongs klaar, voor een publiek wat graag naar artiesten als Adele, John Mayer en Ed Sheeran luistert.

Boekingen Marnix Emanuel

Marnix bracht zijn debuut single “Right Through Me” independent uit op 29 maart 2019. Binnen een paar maanden kreeg de song meer dan een miljoen streams en bereikte positie #30 van de Viral 50 Nederland hitlijsten op Spotify. De song was veelvuldig te horen op de radio en diverse radio-optredens volgden. Bovendien maakte hij zijn tv-debuut met de single in “Tijd voor MAX” op NPO 1. De reacties spreken voor zich: “Holy shit… dit is wel heel bijzonder” (Giel Beelen, Radio Veronica), “Dit is toch niet normaal… dit is toch echt niet normaal” (Wout2Day, NPO Radio 2), “WONDERKIND, hij is klaar om de wereld te veroveren” (Linda Magazine).

Kom in de stemming

Marnix Emanuel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marnix Emanuel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marnix Emanuel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marnix Emanuel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marnix Emanuel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marnix Emanuel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marnix Emanuel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marnix Emanuel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!