Mega Meezing Spektakel boeken?

Mega-Meezing-Spektakel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mega Meezing Spektakel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Het Mega Meezing Spektakel is weer een produkt uit de koker van Johnny Gold, oftewel avondvullend vermaak voor een betaalbare prijs. Het Mega Meezing Spektakel bestaat uit een neutraal discomeubel met een achterdoek en licht en geluid tot 150 personen, de presentatie is in vertrouwde handen van top entertainer Johnny Gold, en is in twee varianten te boeken nl. Seventies en Hollands, maar natuurlijk is het Meezing Spektakel ook als allround drive in show in te zetten, maar verwacht geen house, dance of trance van Johnny, want zoals hij zelf zegt, ‘waar je hoofdpijn van krijg, zal wel nie in orde weeze “

Boekingen Mega Meezing Spektakel

Basis van het Mega Meezing Spektakel is natuurlijk de met zorg uitgekozen muziek, in het door u gewenst thema, altijd op maat en nooit te hard voor uw gasten, hetzij op verzoek !! De interactieve spelletjes met het publiek zorgen ervoor dat binnen het bedrijf of gezelschap waarvoor het Mega Spektakel optreedt, het wij gevoel binnen no time zegeviert. en natuurlijk kan er op speciaal verzoek altijd een bedrijfstop 10 worden verwerkt in de show, zodat uw gasten zelf ook nog een groot aandeel hebben in de te draaien muziek !!

Allround Show

Het feest barst helemaal los als presentator Johnny Gold met de microfoon de zaal in gaat en een spetterende zangset ten gehoren brengt, die overigens ook weer aan het thema kan worden aangepast. Ook op beurzen of tijdens produkt presentaties kan deze allround show worden ingezet, bijkomend voordeel is dat wanneer u nog anderen artiesten heeft geboekt, deze altijd tegen een kleine vergoeding gebruik kunnen maken van de professionele geluidsinstallatie !!

Zeer leuke en betaalbare produktie

Kortom, het Mega Meezing Spektakel met zanger entertainer Johnny Gold is een zeer leuke en betaalbare produktie, dat op bijna alle lokaties kan worden ingezet, en met name een kraker is voor de Hollandse themafeesten voor uw bedrijf !!

Kom in de stemming

Mega Meezing Spektakel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mega Meezing Spektakel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mega Meezing Spektakel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mega Meezing Spektakel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mega Meezing Spektakel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mega Meezing Spektakel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mega Meezing Spektakel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mega Meezing Spektakel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!