Mobiele Sutu boeken?

mobiele sutu boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Mobiele Sutu boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mobiele Sutu

Nieuw, uniek in Nederland en vanaf NU inzetbaar voor events: de ‘ Mobiele Sutu’!

Sutu (uitspraak Shoetoe) betekent schieten in het Surinaams. De Sutu is een interactieve voetbalmuur met 16 LED panelen die reageren wanneer ze aangeraakt worden. De Sutu is volledig te ‘branden’ voor uw merk of voor de gelegenheid en is zowel binnen als buiten inzetbaar.

Sport, spel, interactie, dynamiek, competitie en een duurzaam ontwerp zijn dé ingrediënten voor deze unieke hedendaagse ‘Urban activiteit’. Activiteiten met de Sutu zijn te programmeren voor grotere en kleinere gezelschappen en zijn bij uitstek geschikt als energizer in breaks van inhoudelijke programma’s en als interactieve game op personeelsevents, jubileumfeesten, op beurzen en open dagen. Uniek en publiek trekkend middel voor uw relatie events rond de EK voetbal bijvoorbeeld!

Oorsprong Sutu

De Sutu in het algemeen stimuleert kinderen om actief buiten te gaan spelen, in plaats van binnen achter de computer te blijven hangen. De Sutu stimuleert de volwassene om eens ongedwongen in beweging te komen. De Sutu sluit aan op de belevingswereld van de jeugd en combineert de positieve punten van ‘gamen’ (spanning, levels halen, competitie) met al het goede van buiten spelen (sociale ontwikkeling, gezond bewegen, betrokkenheid buurt).

Boekingen Mobiele Sutu

Spelen op de Sutu zorgt er voor dat je flink aan het sporten bent en gezond en fit wordt. Zo werkt de Sutu op een leuke manier gezondheidsproblemen zoals overgewicht en obesitas tegen te gaan. Door de vele mogelijkheden en aanmoedigingen in de spellen worden spelers uitgedaagd om zich flink in het zweet te werken. Een nieuwe highscore bereiken kost behoorlijk wat inspanning maar geeft ook veel voldoening. Zeker als je het ook samen met een vriendje doet of tegen een collega speelt.

Enkele voorbeeld spellen

Color Sutu

Verover de muur in je gekozen kleur. Probeer binnen twee minuten zoveel mogelijk vlakken van de tegenstander in jouw kleur (rood of groen) te schieten. Nog mooier, en de ultieme overwinning: Als het je lukt alle vlakken van de muur in jouw kleur te schieten dan win je meteen!

Time Sutu

De digitale variant van het welbekende muurtje trap. De Sutu licht op en van boven naar beneden gaan steeds meer vlakken uit. Door op tijd de muur te raken licht de hele muur weer op en begint het ‘leeglopen’ opnieuw. Probeer het je tegenstander moeilijk te maken door hem lastige ballen te bezorgen die hem veel tijd gaan kosten. De speler die te laat is, heeft verloren. Hoe hoger het level, hoe minder tijd je hebt.

Shape Sutu

Schiet de oplichtende vormen uit. Probeer de juiste vlakken te raken en zo de vorm weg te schieten. Er komen steeds moeilijkere vormen tevoorschijn. Daag jezelf uit door van steeds grotere afstand te schieten. Wie kan het beste mikken?

Mobiele Sutu Praktisch

De Sutu staat binnen 30 minuten speelklaar. De speelplek op locatie dient toegankelijk te zijn voor de aanhangwagen met een breedte van ca. 2,5 meter die door een deurbreedte van 3 meter kan. Op locatie is verder alleen een stroompunt nodig binnen een afstand van 20 meter van de speelplaats van de Sutu. Afmetingen mobiele Sutu opgebouwd is : 6,5 breed (incl. ballenvangers) x 3 meter hoog en 2,6 meter diep.

Mobiele Sutu boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mobiele Sutu te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mobiele Sutu wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mobiele Sutu viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mobiele Sutu online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mobiele Sutu boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mobiele Sutu kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mobiele Sutu boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!