Mooi Weer Op Straat boeken?

mooi weer op straat boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Mooi Weer Op Straat boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mooi Weer Op Straat

Een eigenzinnige samenstelling van instrumentarium met een verrassend herkenbaar en feestelijk repertoire voor alle leeftijden.

Van hedendaagse elektronische house en hiphop platen, tot herkenbare meezingers met akoestische instrumenten. Meerstemmige vocalen afgewisseld door sexy sax-solo’s en de nostalgische klank van accordeon, ondersteund door de ritmische motor van gitaar en cajon. Aah, dát is Mooi Weer Op Straat.

Waar een dj zijn platen mixt met een mengtafel, mixt MWOS hun muzikale cocktail met hun instrumenten. Boordevol energie, enthousiasme en instrumentale uitdagingen. En altijd aangepast aan de situatie.

Boekingen Mooi Weer Op Straat

De vier heren kenne elkaar van het conservatorium. In de zomer van 2013 wilden ze op vakantie naar Spanje, maar ze hadden geen geld. Hoe krijg je snel geld zonder een maand te hoeven wachten op je loon? Op straat spelen leek de oplossing. De koffer ging open bij deze eenmalige straatsessie. Dit bleek een schot in de roos.

Hun geheime ingrediënt? Swag. Ze begonnen op straat te spelen waar ze sindsdien nog altijd graag te vinden zijn. De heren trekken momenteel als professioneel tentafbrekers door het land. Mooi Weer Op Straat is een band voor trouwerijen en huwelijksfeesten, studenten, tuin- en verjaardagsfeesten, festivals, en vele andere evenementen.

Kom in de stemming

Mooi Weer Op Straat boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mooi Weer Op Straat te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mooi Weer Op Straat wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mooi Weer Op Straat viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mooi Weer Op Straat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mooi Weer Op Straat boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mooi Weer Op Straat kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mooi Weer Op Straat boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!