More Gospel Singers boeken?

More-gospel-Singers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

More Gospel Singers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie More Gospel Singers

More Gospel Singers zijn de absolute top in Nederland op het gebied van Black Gospel. Indien u op zoek bent naar de authentieke sound van de gospel uit Harlem New York…zoek dan niet verder! De More Gospel Singers zijn geformeerd rond topzangeres Joany Muskiet. Joany heeft gespeeld in de grote concertzalen van Nederland zoals de Doelen in Rotterdam. Daarnaast heeft ze vele projecten op haar naam staan met onder andere Fruitcake en speelt ze regelmatig samen met de Continental Singers

Internationaal bekend Black Gospel Show

More Gospel Singers zijn internationaal bekend met hun grote avondvullende Black Gospel shows. Speciaal voor huwelijksceremonies en kerkdiensten hebben ze een intiem programma gemaakt genaamd ‘The Wedding Black Gospel Show’ . Opzwepende, inspirerende herkenbare hits worden voor u gezongen op een wijze die u en uw gasten gegarandeerd kippenvel zal bezorgen!

Bezetting:

De zeer indrukwekkende gospel performance wordt gebracht door Joany Muskiet begeleidt door twee achtergrondzangeressen en een pianist.

Boekingen More Gospel Singers

Bent u op zoek naar een echte gospelband van topniveau?Klik hier voor meer informatie over de More Gospel Band.Dezelfde kwaliteit als de singers maar dan met een hele band. Ideaal voor tijdens evenementen, grotere ceremonies, kerstevenementen, etc, etc.

Kom in de stemming

More Gospel Singers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om More Gospel Singers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u More Gospel Singers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met More Gospel Singers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u More Gospel Singers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

More Gospel Singers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u More Gospel Singers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

More Gospel Singers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!