Mr. Double Disco boeken?

mr. double disco boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Mr. Double Disco boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mr. Double Disco

De komst van Mr. DOUBLE DISCO is een garantie voor BOMVOLLE dansvloer en een garantie voor een waanzinnig hoog SING-ALONG gehalte! Mr. DOUBLE DISCO staat garant voor 30 minuten swingen op de grootste hits uit het disco-tijdperk. Hits als “staying alive”, “Disco Inferno”, “Eas on down the road”, “Brand new day”, “Don’t walk away”, I’m a Soulman, “Night fever” komen in een hogesnelheids-disco-trein voorbij.

Tel daar de extravagante outfit, 110% energie, 110% interactie met het publiek en de oprechte liefde voor de echte DISCO bij op en je hebt de perfecte act voor jouw discofeest in huis.
Mr. Double Disco boeken

Boekingen Mr. Double Disco

Mr. DOUBLE DISCO heeft een 100% score als het gaat om klanttevredenheid en is een must-have voor jouw flashback naar het discotijdperk.

Put on your dancing shoes because it’s time for Mr. DOUBLE DISCO!!

Mr. Double Disco boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mr. Double Disco te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mr. Double Disco wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mr. Double Disco viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mr. Double Disco online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mr. Double Disco boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mr. Double Disco kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mr. Double Disco boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!