NinetyTwo boeken?

NinetyTwo-boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

NinetyTwo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie NinetyTwo

Deze creatieve allrounder weet elk publiek te pleasen, van club tot party. Maar hij staat zeker ook z’n mannetje op hedendaagse bedrijfsfeesten en andere events. NinetyTwo aka Nick Meedendorp heeft een neus voor de beste tracks die alle billen laten schudden en hij krijgt gegarandeerd iedereen in beweging. Al vroeg een muziekliefhebber, want hij draaide op jonge leeftijd dagelijks de oude platen van zijn opa. Geloof het of niet, maar muziek van Gloria Gaynor en Blondie waren onderdeel van zijn muzikale opvoeding. Resultaat: brede muzikale interesse! Dit hoor je terug in de creatieve combinaties van hedendaagse klappers en bekende alltime-favourites.

Boekingen NinetyTwo

Wanneer Nick op de basisschool de einddisco mocht verzorgen wist hij het meteen: ik word DJ! Met opkomende helden van toen, zoals Tïesto en Marco V droomde Nick al van een uitverkocht Gelredome! De muziekstijl van DJ NinetyTwo: van Top 40 tot House en Urban, van oude discoplaten tot Moombahton & Trap. Hij brengt een ultieme mix voor elk publiek in de leeftijd 16-35 jaar. Stilstaan op de dansvloer? Onmogelijk… met de opvallende beats van DJ NINETY-TWO!

NinetyTwo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om NinetyTwo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u NinetyTwo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met NinetyTwo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u NinetyTwo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

NinetyTwo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u NinetyTwo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

NinetyTwo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!