Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken?

oooh kom er eens kijken - sinterklaasshow boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Oooh kom er eens kijken - Sinterklaasshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Oooh kom er eens kijken

Ben je opzoek naar een ‘echte’ Sinterklaasshow. Traditioneel en Oer Hollands? Dan kun je stoppen met verder zoeken.

Oooh… kom er eens kijken is al jaren een heel succesvol Sinterklaasprogramma. Met dit programma haal je het echte Sinterklaasgevoel in huis.Dit komt vooral door de opzet van de show, welke dusdanig compleet is zodat wij de Sinterklaasorganisatie van uw bedrijf een hoop werk uit handen nemen.

Oooh… kom er eens kijken is ook een compleet programma. Een voorprogramma gevolgd door een bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten.

Allemaal in één voorstelling. Een show vol Sinterklaasspellen en Sinterklaasmuziek Onder leiding van presentator Ruud Wijsman wordt er met de kinderen gezongen en worden er speciale Oer Hollandse Sinterklaasspellen gespeeld, zoals De Pepernoten-Race, Het Pakjes-Vangspel, Het Puzzel-Spel en Het Pakjes-Stapelspel waarbij de kinderen worden geassisteerd door de Pieten (als dat maar goed gaat). Prachtig beschilderde spellen.

Boekingen Oooh kom er eens kijken

Natuurlijk zal de spanning langzaam opgebouwd worden. Dan volgt het moment waar het om draait: De Sint verschijnt in het bijzijn van minimaal 4 Zwarte Pieten. Sinterklaas neemt plaats op zijn speciale stoel en de kinderen krijgen ruimschoots de gelegenheid hun verhaal te doen. Uiteraard is het Sinterklaasbezoek volledig aan te passen aan uw wensen.

  • Zo kunt u ons informatie over de aanwezige kinderen aanleveren, welke Sinterklaas kan gebruiken tijdens zijn bezoek
  • Sint kan ook alleen cadeaus uitdelen
  • Of organiseer een Meet & Greet met Sinterklaas, waarbij je alle kinderen om beurten op de foto zet met Sinterklaas
  • Of maak een combinatie van de 3 bovengenoemde punten

Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Oooh kom er eens kijken – Sinterklaasshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!