Opera della Casa boeken?

opera della casa boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Opera della Casa boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Opera della Casa

Opera della Casa bestaat uit zangeressen Angelique Wardenier en Marlies de Waard, begeleid door pianiste Ineke Geleijns. Alledrie zijn we professioneel geschoold. Tijdens onze optredens speelt ieder van ons een rol. Marlies de dominante Tilly Talsma, Angelique de Hongaarse Diva Irina Mutsikôva en Ineke de onbevangen Dolores van den Broek. Inmiddels treden wij sinds 20 jaar met veel succes op in binnen- en buitenland. Meestal voor besloten gezelschappen, met een programma op maat. afgestemd op het publiek. Hierin zingen we bekende en onbekende opera en operette aria’s, klassieke liederen en duetten. ‘Tilly’ verzorgt op haar eigenzinnige manier de presentatie terwijl Irina de sterren van de hemel zingt en de overenthousiaste Dolores het geheel begeleidt op de piano. Een van de hoogtepunten van een optreden van Opera della Casa is het instuderen en zingen van operakoor door het publiek.

Humor, opera en kippenvel

Kan dit samengaan? Opera della Casa bewijst het al 20 jaar. Door de hilarische en eigenzinnige presentatie worden opera en klassieke muziek toegankelijk voor iedereen. Ook voor wie uit zichzelf nooit naar een operavoorstelling zou gaan.

Gek, maar goed gek!

(jacques d’Ancona in het Dagblad van het Noorden). “Hun kracht zit niet alleen in het komische. De drie vrouwen van Opera della Casa zijn vocaal en muzikaal professioneel geschoold en het repertorie loopt van Puccini via tal van klassieke omwegen naar de operette sector, zonder de klassieke werken echt geweld aan te doen”.

Opera della Casa, voor unieke en chique gezelschappen.

Directeuren, docenten, leerlingen en assistenten. Politici, vrijwilligers, raden van bestuur. Verenigingen, senioren en doctoren. Commissarissen en jubilarissen. Kortom, voor iedereen die op een bijzondere manier wil stilstaan bij een belangrijke gebeurtenis. Moet er iemand in het zonnetje worden gezet? Opera della Casa maakt het voor u in orde. Zelfs uw huwelijksvoltrekking als hoogtepunt van ons optreden is mogelijk!

Humor tijdens uw congres

Opera della Casa brengt een muzikale verademing na een dag vol inleidingen, dicussies en workshops. Maar kan ook een inspirerend intermezzo zijn bij presentaties en toespraken. Ook voor uw buitenlandse gasten een culturele verrassing. Opera della Casa laat uw congres zingen!

Aria’s bij uw afscheid

Een optreden van Opera della Casa als een vocaal afscheidscadeau met een persoonlijke noot. Na een glansrijke loopbaan een onvergetelijk slotakkoord. Maar ook bij een verdrietige afscheidsceremonie kan Opera della Casa de juiste muzikale toon toevoegen.

U kunt Opera Della Casa boeken voor uw: congres, diner, huwelijk, bedrijfsfeest, promotie, jubileum, verjaardag, afscheid, festival en theater.

Kom in de stemming

Opera della Casa boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Opera della Casa te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Opera della Casa wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Opera della Casa viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Opera della Casa online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Opera della Casa boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Opera della Casa kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Opera della Casa boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!