Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken?

piet pacos pepernoten festijn boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Piet Pacos Pepernoten Festijn

Momenteel ben jij je aan het oriënteren voor het Sinterklaasfeest. Opzoek naar een geschikt programma voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest op het bedrijf, bij de vereniging of in het winkelcentrum. Maar wat zoek je precies? Een voorprogramma? Een bezoek van Sinterklaas en Zwarte Pieten? Of misschien wel allebei? Dan ben je bij Piet Pacos Pepernoten Festijn aan het juiste adres.

 • Voorprogramma ✔
 • Bezoek van Sinterklaas met 2 Zwarte Pieten ✔
 • Super betaalbaar ✔

Kilo’s pepernoten verdwijnen en verschijnen zoals geen goochelaar dat kan! Piet Paco is uniek in zijn soort. Hij goochelt zo dichtbij de kinderen als mogelijk en is het liefst recht onder hun neus. Maar dat niet alleen! Piet Paco heeft de allerleukste spellen meegenomen. Ruim 45 minuten speelt Paco deze met de kinderen uit het publiek. Nog een liedje en een dansje en de kinderen zijn klaar voor de opkomst van Sinterklaas.

Komst van Sinterklaas? Jazeker. Ook Sinterklaas en 2 Zwarte Pieten maken hun opwachting tijdens dit complete Sinterklaasprogramma. Piet Paco zal ervoor zorgen dat de kinderen en het overige publiek Sinterklaas en de Pieten enthousiast ontvangen in de zaal. De invulling van het Sinterklaasbezoek kun je zelf vormgeven. Piet Paco zal als presentator aanwezig blijven bij het Sinterklaasbezoek.

Enkele voorbeelden voor het Sinterklaasbezoek zijn:

 • Meet & Greet met Sinterklaas – Kinderen kunnen één voor één Sint een handje geven en met hem op de foto gaan (gemaakt door één van de ouders);
 • Op schoot bij Sinterklaas. één voor één kunnen de kinderen bij Sinterklaas komen. Hij vertelt ze dan dingen die in zijn grote boek vermeld staan (vooraf aangeleverd door de ouders);
 • Cadeautjes uitdelen. Sinterklaas deelt samen met de Pieten alle cadeautjes uit. Wanneer iedereen zijn of haar cadeautje heeft, maken ze deze gezamenlijk open.

Boekingen Piet Pacos Pepernoten Festijn

Dit zijn enkele voorbeelden, uiteraard is een combinatie van deze voorbeelden ook mogelijk. Het ligt er maar net aan hoe veel kinderen er op het feest aanwezig zullen zijn. Want Sinterklaas en de Pieten zullen ongeveer 45 minuten aanwezig zijn. Ben je dus opzoek naar een compleet en betaalbaar Sinterklaasprogramma voor jouw evenement, dan haal je met Piet Pacos Pepernoten Festijn een geschikt programma in huis.

 • Dit programma is ook te boeken met een gewone presentator (geen Zwarte Piet);
 • Met Clown Flap i.p.v. Piet Paco;
 • Als los voorprogramma mocht je als bedrijf zelf een Sinterklaas en Pieten hebben.

Bijzonderheden m.b.t. Piet Pacos Pepernoten Festijn

 • Duur: 90 minuten – 30 minuten show – 15 minuten pauze – 45 minuten Sinterklaasbezoek (in overleg anders in te delen)
 • Inclusief geluid tot 150 personen
 • Inclusief decor
 • Presentator
 • Geluidstechnicus
 • Sinterklaas
 • 2 Zwarte Pieten

Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Piet Pacos Pepernoten Festijn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Piet Pacos Pepernoten Festijn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Piet Pacos Pepernoten Festijn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Piet Pacos Pepernoten Festijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Piet Pacos Pepernoten Festijn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Piet Pacos Pepernoten Festijn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!