Quintino boeken?

Quintino-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Quintino boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Quintino

Bekend als een zeer getalenteerde Nederlandse DJ en producer, Quintino is uitgegroeid tot een van de leidende krachten in de wereldwijde dance-muziekscene van vandaag. Tracks met legendarische namen als Tiësto, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Afrojack, Nervo, Alok en Hardwell, dit is een artiest die zijn carrière elk jaar een boost geeft. Dit jaar kunnen we met trots zeggen dat Quintino voor het tweede jaar op rij op de 25e plaats van de Top100djs-poll staat na vijf jaar achtereen te zijn gestegen. In voorgaande jaren stond zijn ranglijst op: # 86 (2014), # 80 (2015), # 32 (2016), # 30 (2017) & # 25 (2018).

Wereldwijde hit ‘Epic’

Na het veroveren van de Nederlandse clubscene begon de jonge DJ grote stappen te maken. In 2011 bracht Quintino ‘Epic’ uit met Sandro Silva, dat platina werd en een van de meest gespeelde clubplaten van het jaar. In de afgelopen drie jaar heeft Quintino samen met landgenoot R3hab grote hits als ‘Freak’ (streams van 50 mln) en ‘I Just Can’t’ (100 mln streams) uitgebracht, gevolgd door geweldige samenwerkingen met Cheat Codes en Nervo. 2017 was een geweldig jaar voor Quintino. Hij domineerde de dansvloeren met zijn solo clubtracks ‘Underground’, ‘Carnival’ en zijn GO HARDER EP-serie. Hij liet ook een vernieuwend nieuwe plaat vallen met zijn solo-release ‘Good Vibes’, die al meer dan 30 miljoen streams heeft bereikt.

2018 kon niet beter zijn begonnen

2018 kon niet beter zijn begonnen voor Quintino, hij begon met een andere samenwerking met Hardwell genaamd ‘Woest’. De track is een vervolg op hun eerdere releases samen getiteld ‘Baldadig’ en ‘Scorpion’. Maar Quintino was net begonnen en werkte samen met Dimitri Vegas & Like Mike en samen brachten ze niet één maar twee tracks uit genaamd ‘Slow Down’ en ‘Patser Bounce’. In het voorjaar van 2018 bracht Quintino opnieuw een grote samenwerking uit met Steve Aoki, genaamd ‘Mayhem’, die alleen al op Spotify meer dan 40 miljoen streams heeft overtroffen.

Boekingen Quintino

In het afgelopen jaar heeft Quintino alles naar een hoger niveau getild door zijn allereerste debuutalbum genaamd Bright Nights uit te brengen, dat in slechts enkele maanden tijd meer dan 75 miljoen streams opleverde. Het album bevat enorme samenwerkingen met Alok, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike en veel solo-hits. Naast het draaien op alle grootste festivals ter wereld, inclusief het Tomorrowland mainstage voor het tweede jaar op rij. Quintino deed ook twee grote solo-wereldtours, ‘The Mayhem World Tour’ genoemd naar de succesvolle single met Steve Aoki en de ‘Bright Nights World Tour’ genoemd naar zijn succesvolle debuutalbum.

Kom in de stemming

Quintino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Quintino te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Quintino wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Quintino viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Quintino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Quintino boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Quintino kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Quintino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!