Ralf Mackenbach boeken?

Ralf-Mackenbach-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 750 personen

icon-notice

Opmerking

Winnaar Junior Songfestival 2009

Ralf Mackenbach boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ralf Mackenbach

Het is snel gegaan met de carrière van Ralf Mackenbach (1995). Het is alweer vier  jaar geleden dat Ralf op 13 jarige leeftijd het Junior Songfestival won met het nummer ‘Click Clack’ en hiermee ook de Europese overwinning later dat jaar wist binnen te slepen in Kiev. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Officieel Guinness World Record

Ralf, die naast zingen ook acteert  en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma’s. Hij sleepte zijn eerste muziekcontract binnen bij EMI Music. Het eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove, waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real’.

Tarzan en ‘Beauty and the Beast

Het tweede album ‘Moving On’, een mix van Engelstalige en Nederlandstalige songs, bevat de hits ‘Dance’, ‘Vandaag is het Feest!’ en ‘Samen Sterk’, de titelsong van de bioscoopfilm van kinderhelden ‘Joris & Boris’. Ook speelt Ralf zelf een rol in deze film die  juli 2012 in première ging. Ralf, die al voor zijn deelname aan het Junior Songfestival flink actief is met zingen oa in de musicals ‘Tarzan’ en ‘Beauty and the Beast’, wordt door zijn plotselinge populariteit gevraagd voor de meest uiteenlopende leuke klussen. Zo spreekt hij stemmen in voor verschillende kinderseries zoals Zack& Cody (Ralf is Zack)  en stemmen in films als “Heksje Lilly’, De kronieken van Narnia en de stem van Wickie de Viking in beide bioscoopfilms.

Sterren dansen op het ijs

Als jurylid is Ralf te zien en te horen op TV in het door Albert Verlinde bedachte programma ‘My Name Is…’ En niet alleen privé is de zanger/entertainer verzot op schermen, wake boarden, skiën en dansen (dansopleiding Fontys Hogeschool Tilburg) Hij liet aan Nederland zien verrassend goed te kunnen schaatsen in de tv-show ‘Sterren dansen op het ijs’ en schoonspringen in de tv show “Sterren Springen”. Ralf is  een graag geziene gast in meerdere tv programma-s  en radioshows. (o.a. Killer Karaoke)Ralf heeft als DJ een eigen radioshow bij de Efteling Radio.

Derde album Seventeen

Tussen al deze leuke klussen door zouden we bijna vergeten dat Ralf net als iedere andere leeftijdsgenoot gewoon naar school (VWO op het St Joris College Eindhoven) gaat en in zijn vrije tijd het liefst een leuke film kijkt, een game speelt of nieuwe nummers aan het voorbereiden is. Ralf is weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid en dat is  zeker merkbaar op  zijn derde album Seventeen, dat  in oktober 2012  uitkwam bij  platenlabel Cloud 9 Music. Voor dit album werkte RALF niet alleen met vaste producers als de Future Presidents en Eric van Tijn & Jochem Fluitsma, maar ook met nieuwe toonaangevende DJ’s is Ralf zelf aan het schrijven en componeren!  6 september 2013 kwam de single “Disco Dude” uit   een muziekstijl uit de Disco tijd (80-s). Ralf schreef deze hit samen met Wouter Van der Veken een Belgische producent.

Boekingen Ralf Mackenbach

Februari 2014 kwam zijn Nederlandstalige single “Vandaag” uit een vertaling van de Engelstalige track “Today” van Ralf-s 3e album. Mei 2014 ging Ralf een samenwerking aan met producenten van Sonic Solutions hieruit kwam zijn volwassen Engelstalige Dance track “Over You” die al heel snel  op no 1 stond in de KidsTop20!

Kom in de stemming

Ralf Mackenbach boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
766 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ralf Mackenbach te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ralf Mackenbach wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ralf Mackenbach viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ralf Mackenbach online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ralf Mackenbach boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ralf Mackenbach kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ralf Mackenbach boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!