Re-Piet boeken?

re-piet boeken
icon-clock

Tijdsduur

50 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Re-Piet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Re-Piet

Alle stoelen aan de kant… Re-Piet is in het land!!!

Het is zover! De LEUKSTE pieten van de Sint komen rechtstreeks vanuit Spanje met hun eigen professionele kindershow “Het dak er af met Re-Piet!”. Deze drie toppers doen hun naam eer aan. Want als je ze eenmaal hebt horen zingen en swingen wil je gegarandeerd meer van ze horen. En dat kan!

Re-Piet heeft zelfs een eigen CD gemaakt. Na het succes van hun eerste single in 2010 “Op de daken gaat het dak eraf”, hebben ze in 2011 nog een single uitgebracht “Sinterklaas blijft eeuwig jong”. Met deze originele en spetterende Sinterklaassong hebben ze ook weer een grote Sinterklaas-HIT van gescoord.

Boekingen Re-Piet

Naast deze liedjes nemen ze ook een flinke dosis humor, een hoog feestgehalte én een goed gevulde zak cadeautjes mee die de kids kunnen winnen, tijdens hun geweldige spelshow. Natuurlijk zullen Sinterklaas en twee gezellige zwarte pieten de zaal betreden. Het bezoek van de goedheiligman en zijn pieten maken dit grote kinderfeest van 105 minuten (incl. 15 minuten pauze) compleet. Of je nu 0 of 99 bent, Re-Piet nodigt je uit op hun feestje om weer even lekker kind te zijn!

Re-Piet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Re-Piet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Re-Piet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Re-Piet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Re-Piet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Re-Piet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Re-Piet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Re-Piet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!