Regenboogje en de Rijmpiet?

Regenboogje-en-de-rijmpiet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Regenboogje en de Rijmpiet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Regenboogje en de Rijmpiet

Jaren lang voerde Meneer Jan zijn succesvolle Sinterklaasshow – Meneer en de Domme Piet – voor ons uit tijdens de Sinterklaasperiode. Waarschijnlijk één van de eerste Sinterklaasprogramma’s in Nederland. Veel bedrijven hebben dit programma op hun Sinterklaasfeest gehad.

Dit jaar is er na al die jaren een einde aan gekomen aan dit Sinterklaasprogramma. Maar Meneer Jan en zijn Domme Piet stoppen er niet zomaar mee! Ze hebben hun programma overgedragen aan een nieuwe jonge frisse Presentatrice en ene super enthousiaste Zwarte Piet.

Boekingen Regenboogje en de Rijmpiet

Mevrouw Regenboog (ook wel gewoon Regenboogje genoemd) en haar RijmPiet hebben er super veel zin in om dit jaar op pad te gaan in Nederland. Ze willen ervoor zorgen dat iedereen helemaal in de Sinterklaassfeer komt. Want daar zijn ze goed in joh!

Een gevarieerde en gave Sinterklaasshow voor ieder Sinterklaasfeest. Deze flitsende en kleurrijke show zal niet zomaar aan jouw aandacht voorbij gaan. Mevrouw Regenboog en RijmPiet zorgen voor een show vol spelletjes, muziek en wedstrijdjes!

Swing dans en speel mee in deze dol dwaze show. Blijf ook vooral niet stil zitten, want met deze show wordt iedereen opgewarmd voor de komst van Sinterklaas! Als hij maar komt…

Het programma is uiteraard voorzien van showdecor en perfect geluid.

Regenboogje en de Rijmpiet?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Regenboogje en de Rijmpiet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Regenboogje en de Rijmpiet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Regenboogje en de Rijmpiet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Regenboogje en de Rijmpiet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Regenboogje en de Rijmpiet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Regenboogje en de Rijmpiet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Regenboogje en de Rijmpiet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected]ilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!