Robert de Vries boeken?

Robert-de-Vries-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Robert de Vries boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robert de Vries

Als enige artiest in Nederland brengt Robert de Vries magie en cabaret bij elkaar. Een 20 tot 30 minuten durende up-tempo act gevuld met interactie, scherpe improvisatie, ondersteunende muziek en sterke magische effecten. Geen kisten, kasten en flauwe doekjes! Op het podium staat alleen een tafel. De interactie met het publiek bepaalt de sfeer en de opbouw van het programma. Voor de magische effecten gebruikt Robert alledaagse voorwerpen en onderwerpen uit het bedrijfsleven.

Boekingen Robert de Vries

Hoe kunt u deze act op uw evenement toepassen? Laat u inspireren door de mogelijkheden.

Energizer XL

Energie, we hebben het allemaal nodig. Zeker tijdens seminars en congressen waar u totale concentratie van uw gasten vraagt. Organiseert u binnenkort een zakelijke meeting en zoekt u een energizer om uw gasten scherp en alert te houden? Robert de Vries heeft speciaal voor deze events de Energizer XL ontwikkeld. Energizer XL is een 30 minuten durende up-tempo show met de unieke combinatie van cabaret en magie. Met zijn energieke persoonlijkheid, opzwepende muziek van de live dj, scherpe improvisaties en onverklaarbare magische effecten, dient Robert uw gasten een energie injectie toe. Na deze show zitten uw gasten weer op het puntje van de stoel om uw boodschap te absorberen.
Maatwerk

De Energizer XL van Robert de Vries is uitermate geschikt voor het communiceren van uw zakelijke boodschap. Hij snijd zijn programma altijd op maat voor uw bijeenkomst. Juist in dit moment van ontspanning kan Robert uw gasten op een informele manier informeren en inspireren.

Presentator en Dagvoorzitter Robert de Vries

Als presentator is Robert zeer veelzijdig. Hij is innemend, vlot, maar vlijmscherp. Als dagvoorzitter is hij heel warm, oprecht en geïnteresseerd in de deelnemers. Uniek voor zijn presentatiestijl is de hoge mate waarin hij het publiek betrekt bij de onderwerpen. Hij laat uw evenement of congres in goede banen leiden. Door zijn improvisatietalent vult hij elke ongewenste situatie of gat in het programma professioneel op.

Magical dagvoorzitter

Als één van de beste goochelaars van Nederland kan Robert uw congres leiden een vingervlugge dagvoorzitter. Hierbij vertoont hij tussen elke spreker een korte act dat inspeelt op de inhoud van het programma. Door de interactie met het publiek en de sterke magische effecten blijven uw gasten scherp en alert waardoor uw boodschap beter wordt opgenomen.

Kom in de stemming

Robert de Vries boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robert de Vries te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robert de Vries wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robert de Vries viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robert de Vries online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robert de Vries boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robert de Vries kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robert de Vries boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!