Ruth Galura boeken?

ruth galura boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten / vanaf prijs

Ruth Galura boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ruth Galura

Ruth treedt nu al geruime tijd op in Nederland, Duitsland en België. Onder begeleiding van orkest cd’s en haar eigen geluidstechnicus. Als allround zangeres op bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, openingen en particuliere feesten zoals verjaardagen, trouwerijen/bruiloft, reunies et cetera.

Zingen is altijd al een grote passie geweest van Ruth; ze deed al mee aan competities op de basisschool en won die ook vaak. Ze deed mee aan wedstrijden bij muziekclubs en speelde mee met livebands op het voortgezet onderwijs. Nadat ze haar universitaire graad had behaald in de richting Biologie, startte ze in Dubai met de Tender Touch band op contractuele basis gedurende een aantal jaren; dagelijks werden optredens verzorgd. Daarna begon ze haar carrière bij de Soundwaves band; de band trad op contractuele basis dagelijks op. Ruth en de band werden vertegenwoordigd door de grootste agent voor bands in het Midden-Oosten, Gatchalian Enterprises.
Boekingen Ruth Galura

Boekingen Ruth Galura

Gedurende 7 jaar werden shows verzorgd met boekingen in 5-sterren hotels, restaurants, pubs en amusementsparken in Dubai, Abu Dhabi, Koeweit en Yemen. Bovendien waren er veelvuldig concerten tussendoor in Egypte en Brunei. Ruth treedt nu al geruime tijd op in Nederland en België, onder begeleiding van orkest-cd’s en haar eigen geluidstechnicus, als allround solozangeres op bedrijfsfeesten, jubileumfeesten, openingen en particuliere feesten zoals verjaardagen, trouwerijen, reunies etc.

Kom in de stemming

Ruth Galura boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ruth Galura te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ruth Galura wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ruth Galura viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ruth Galura online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ruth Galura boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ruth Galura kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ruth Galura boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!