Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken?

sinterklaas en de stoute toiletjuffrouw boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

Opzoek naar een interactieve Sinterklaas voorstelling? Dan is deze show gegarandeerd iets voor jouw Sinterklaasfeest. Het verhaal van Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw.

Wanneer de kinderen starten met het zingen van het lied ‘Sinterklaasje komt maar binnen met je Piet’ komt er totaal iemand anders binnen dan Sinterklaas. Het is Speurpiet, die erg wanhopig aan het speuren is naar Sinterklaas.

Piet stapt het podium op en legt de situatie uit. Ze verteld dat zij Sinterklaas en de Hoofdpiet de weg naar het feest zou wijzen, maar dat ze heel even terug moest naar het Pietenhuis omdat ze de pepernoten was vergeten. Ze had nog zo tegen Sinterklaas en de Hoofdpiet gezegd dat ze even op haar moesten wachten. Maar Hoofdpiet was eigenwijs en zei: ‘Ga jij maar je pepernoten halen, wij lopen alvast verder ik ken de weg ook wel’.

Piet heeft zich super gehaast en is snel naar het feest gekomen. Ze dacht dat ze veel te laat zou zijn, maar wat blijkt… nu is ze alleen en zijn Sinterklaas en Hoofdpiet er helemaal nog niet!

Boekingen Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

Om tijd te verdrijven, start Piet met spelletjes en het zingen van liedjes, in de hoop dat Sinterklaas en Hoofdpiet snel komen. Net op het moment dat er weer gezongen wordt gaat de bel. Piet doet open en toiletjuffrouw Annie komt binnen gelopen. Piet weet dan dat er iets niet klopt, maar wat is er aan de hand?

Specificaties – Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

 • Productieleider – zodat je zelf nergens omkijken naar hebt;
 • Een leuke onvergetelijke professionele Sinterklaasshow van 1,5 uur;
 • 1 Sinterklaas (TV kwaliteit);
 • 2 Pieten;
 • 1 toiletjuffrouw;
 • Strooigoed;
 • Een mooi decor;
 • Goed geluid.

Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!