Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken?

sinterklaas en zwarte pieten boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sinterklaas en Zwarte Pieten

Sinterklaas komt met twee, vier, zes of acht van zijn Zwarte Pieten 45 minuten bij u op bezoek. Ze nemen zelf hun strooigoed mee. Kinderen mogen op schoot bij de Sint en kunnen hun zangkunsten laten horen. Zwarte Piet zal allerlei domme dingen doen en ieder kint zal een hand vol snoepgoed krijgen. Wanneer de Sint bij u aankomt is er altijd nog voldoende tijd om het programma met hem door te nemen.

Boekingen Sinterklaas en Zwarte Pieten

Tips van de Sint

  • Het is erg leuk om van te voren gegevens door te geven van de kinderen die komen. Dan kan de Sint deze gegevens in zijn boek schrijven en aan de hand daarvan kinderen bij zich roepen;
  • Als u speciale wensen heeft ten aanzien van het optreden van Sinterklaas horen wij dit graag van te voren;
  • Wilt u een mooie zetel voor Sinterklaas? Boek dan als aanvulling één van onze Sinterklaas tronen!;
  • Sint en zijn Pieten kunnen ook langer blijven dan 45 minuten, informeer hiernaar.

Liever Roetveeg Pieten huren dan Zwarte Pieten?

Sinds dit jaar bieden wij de mogelijkheid om indien gewenst Roetpieten te boeken bij het bezoek van Sinterklaas. Geef dit wel even duidelijk door bij de aanvraag.

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sinterklaas en Zwarte Pieten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sinterklaas en Zwarte Pieten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sinterklaas en Zwarte Pieten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sinterklaas en Zwarte Pieten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sinterklaas en Zwarte Pieten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sinterklaas en Zwarte Pieten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!