Sinterklaas Intocht Team boeken?

sinterklaas intocht team boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sinterklaas Intocht Team boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sinterklaas Intocht Team

Speciaal voor Sinterklaasintochten hebben wij het Sinterklaas Intocht Team ontwikkeld. Een team da je zo compleet in kan zetten voor een Sinterklaas intocht. Op deze manier heb je veel Sinterklaas entertainment in één klap bij elkaar.

Sinterklaas Intocht Team huren? Hieruit bestaat het Sinterklaas Intocht Team uit:

 • Sinterklaas met zes Zwarte Pieten
  Waarvan:
 • Twee steltlopende pieten
 • Eén ballonnenmodusleer piet
 • Twee strooigoed uitdeel pieten
 • Eén hulp piet

Boekingen Sinterklaas Intocht Team

Een compleet verzorgde intocht van Sinterklaas neemt je veel zorgen uit handen. Wij kunnen zelfs voor het vervoer van de Sint en zijn Pieten zorgen. Laat Sinterklaas en zijn gevolg bijvoorbeeld aankomen in een mooie sinterklaas koets. Tevens kun je er voor kiezen een leuke Sinterklaasshow in te zetten als opwarmer voordat Sinterklaas arriveert.

Incl. 10 kg strooigoed

Sinterklaas Intocht Team boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sinterklaas Intocht Team te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sinterklaas Intocht Team wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sinterklaas Intocht Team viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sinterklaas Intocht Team online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sinterklaas Intocht Team boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sinterklaas Intocht Team kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sinterklaas Intocht Team boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!