Sinterklaasshow Ron Boszhard boeken?

sinterklaasshow ron boszhard boeken
icon-clock

Tijdsduur

75 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 200 personen

Sinterklaasshow Ron Boszhard boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sinterklaasshow Ron Boszhard

In november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Laat Sinterklaas dit jaar eens ontvangen door niemand minder dan [email protected] presentator: Ron Boszhard.

In afwachting van Sinterklaas zingt Ron Boszhard, samen met de kinderen en twee Danspieten, de leukste Sinterklaasliedjes. Ron oefent zelfs een nieuw welkomstlied en hij verzamelt de vragen die de kinderen aan Sinterklaas kunnen stellen!

“Komt Sinterklaas wel op tijd en… hoe zal hij het nieuwe welkomstlied vinden?” Alles staat in het teken van de komst van Sinterklaas. Niets ie belangrijker dan Sinterklaas! We doen immers alleen aan Sinterklaas! Het wordt een echte Sint happening, een Sinterklaasfeest waar alle kinderen nog lang met heel veel plezier aan zullen denken.

Hoe ziet de Sinterklaasshow van Ron Boszhard eruit:

 • 1 x 45 minuten show met ron Boszhard en twee dans Pieten
 • Aansluitend 15 min. Sinterklaas & Pieten op het podium
 • Aansluitend 15 min. Meet & Greet met Sinterklaas & Pieten
 • Totale duur podiumprogramma 1 x 60 minuten
 • Totale duur Meet & Greet 1 x 15 minuten
 • Totale duur: 75 minuten

Sinterklaasshow Ron Boszhard boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sinterklaasshow Ron Boszhard te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sinterklaasshow Ron Boszhard wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sinterklaasshow Ron Boszhard viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sinterklaasshow Ron Boszhard online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sinterklaasshow Ron Boszhard boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sinterklaasshow Ron Boszhard kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sinterklaasshow Ron Boszhard boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!