Sneltekenaar Willem boeken?

sneltekenaar-willem-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Sneltekenaar Willem boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sneltekenaar Willem

Mijn naam is Wim Karremans, ik woon in Gemert en ben beter bekend als alias WILLEM karikatuurtekenaar/ Sneltekenaar Willem.

Sinds 1996 teken ik beroepsmatig en met veel plezier karikaturen van gasten op de meest uiteenlopende feestlocaties in binnen en buitenland. Denk daarbij aan kastelen, beurzen, bruine kroegjes, scholen, winkels, bedrijven, braderieën, privé feestjes, partyboten en zelfs dierenartsen praktijken. Er wordt op een treffende manier en in enkele minuten een goed gelijkende karikatuur op A3 papier getoverd van een ieder die het aandurft om te poseren. Alléén, of met zijn tweeën.

Digitaal Tekenen

Die ene keer zal ik nooit vergeten toen een hoog bejaarde man ten overstaan van de hele rest van de familie enthousiast uitriep: Zo’n mooi cadeau heb ik mijn hele leven nog nooit gehad! Hij vierde zijn 81 jarige verjaardag in Zorgboogcentrum De Nieuwenhof te Deurne….Ook kan er sinds enkele jaren met een digitaal Wacom tekentablet worden getekend op uw feest. Het heeft ongekende mogelijkheden. Ik ben dus veelzijdig actief, en inzetbaar op ieder feest.

Tekenen (hoe het begon)

Ik kan me nog vaag herinneren dat mijn vader een paar lijntjes op papier tekende en plotseling was daar een duif!! Zo zal het wel begonnen zijn denk ik. Maar ook dat nauwelijks verstaanbaar mompelende mannetje op TV dat ZICHZELF tekende uit één lijn, hoe mooi kan het zijn! En vooral niet te vergeten de prachtige cartoons van Wim Boost in de Volkskrant: http://nl.wikipedia.org/wiki/Wim_Boost De inspiratie was geboren. Op de basisschool tekende ik voornamelijk haaien, en bekeek met enige jaloezie het “werk” van klasgenoot Johan Bal. Die kon dat namelijk veel beter. Waarom haaien?? Werkelijk GEEN IDEE!! Op de MAVO zette die gewoonte gewoon door en krabbelde ik mijn agenda’s vol met voornamelijk tekeningetjes over in de prak gereden auto’s, kromme lantaarnpalen, en dat alles rijkelijk gegarneerd met afgevlogen auto onderdelen, losgeslagen brilletjes, kunstgebitten etc. Minder haaien dus. Wat later kwamen daar ook nog leraren bij….. Nou vond ik destijds mijn agenda’s nogal persoonlijk en op zekere dag werd mijn privacy ernstig geschonden door een wat al te nieuwsgierige klasgenote. Kunt u zich de hilariteit voorstellen? Op het einde van het schooljaar gaf ik mijn agenda’s weg omdat de belangstelling onder mijn klasgenoten groot was! Dus.. beste Heleen Sche(e)pers: waar is dat ding in godsnaam gebleven?! P.s. Ik sta op Schoolbank.

Schilderen

In 1975 begon ik met het schilderen in olieverf. Voornamelijk realistische landschappen en portretten, wat me zo goed af ging dat ik bijna alles direct kon verkopen aan Kunsthandel Vlemmix in Asten. Ik werkte veel in opdracht. Mooie tijden. Sinds 1997 ben ik autonoom en zelfstandig. Jawel, ook voor de Belastingdienst, hoewel ik nog steeds niet begrijp waarom het gebruikelijk is om dat met een hoofdletter te schrijven…

Boekingen Sneltekenaar Willem

Leven en laten leven is mijn motto! Momenteel houd ik me voornamelijk bezig met karikatuurtekenen op feesten en in opdracht, zowel handmatig als digitaal. (digitaal handmatig dus).

Sneltekenaar Willem boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sneltekenaar Willem te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sneltekenaar Willem wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sneltekenaar Willem viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sneltekenaar Willem online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sneltekenaar Willem boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sneltekenaar Willem kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sneltekenaar Willem boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!